Çözüldü AMD RX 570 ekran kartı sürekli devre dışı kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Maylovaci

Hectopat
Hocam iyi günler. Ekran kartı olarak AMD Radeon RX 570 series kullanıyorum. Bilgisayarı açtığımda bazen sağ tık yapınca Radeon gözükmüyor. Aygıtlarda aktif olarak gözükmüyor. Aktif hale getirip bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor. Yeniden başlatınca düzeliyor güncellediğim sürümde açılıyor. Kapatıp bir daha açtığımda olmuyor. Ama bilgisayar tamamen kapandıktan sonra fişten çeksem de çekmesem de bir süre sonra açtığımda aynı sorunla karşılaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
DDU yazılımı ile kaldır driverını sonra AMD sitesinden önerilen son driver güncellemesini kur. Çözmezse sistemini güzelce temizle. Örnek veriyorum %temp% klasörü ne temp klasörü ve cleanmgr ile C diskini temizle bunlar da fayda etmezse temiz bir formatla devam et.
Windows ayarlarından otomatik sürücü yüklemeyi kapatmayı deneyebilirsin.

DDU yazılımı ile kaldır driverını sonra AMD sitesinden önerilen son driver güncellemesini kur. Çözmezse sistemini güzelce temizle. Örnek veriyorum %temp% klasörü ne temp klasörü ve cleanmgr ile C diskini temizle bunlar da fayda etmezse temiz bir formatla devam et.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…