Reqi Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 699 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2020 #21 gleran dedi: Garantiye karti kargoyla gonderebililiyor muyuz? Ben kartimda donanimsal bir sorun olduğunu düşünüyorum bazen FPS düşmeleri vb oluyor. Genişletmek için tıkla... Markanız ne veya nereden aldınız kartı? MayCrasH dedi: Sonuçları bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Takip edeceğim umarım sıkıntı çıkarmaz teşekkürler.
gleran dedi: Garantiye karti kargoyla gonderebililiyor muyuz? Ben kartimda donanimsal bir sorun olduğunu düşünüyorum bazen FPS düşmeleri vb oluyor. Genişletmek için tıkla... Markanız ne veya nereden aldınız kartı? MayCrasH dedi: Sonuçları bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Takip edeceğim umarım sıkıntı çıkarmaz teşekkürler.
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2020 #22 Reqi dedi: Markanız ne veya nereden aldınız kartı? Takip edeceğim umarım sıkıntı çıkarmaz teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ASUS ROG STRIX MediaMarkt'tan almiştim ama kapali şu an.
Reqi dedi: Markanız ne veya nereden aldınız kartı? Takip edeceğim umarım sıkıntı çıkarmaz teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ASUS ROG STRIX MediaMarkt'tan almiştim ama kapali şu an.
Reqi Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 699 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2020 #23 gleran dedi: ASUS ROG STRIX MediaMarkt'tan almiştim ama kapali şu an. Genişletmek için tıkla... ASUS'tan servis kaydı açın. UPS kargo evinizden alıyor sanırım. Ben Vatan'dan almıştım oraya götürdüm onlar gönderdi ASUS'a. MayCrasH dedi: Sonuçları bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Frekansı -10'a çekince sıcaklık değerleri bile fark etti. PUBG'de 75 dereceleri gören kart şu an 60 civarı sıcaklıkta çalışıyor aynı zaman da FPS'te hemen hemen aynı şaşırdım valla. Son düzenleme: 11 Nisan 2020
gleran dedi: ASUS ROG STRIX MediaMarkt'tan almiştim ama kapali şu an. Genişletmek için tıkla... ASUS'tan servis kaydı açın. UPS kargo evinizden alıyor sanırım. Ben Vatan'dan almıştım oraya götürdüm onlar gönderdi ASUS'a. MayCrasH dedi: Sonuçları bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Frekansı -10'a çekince sıcaklık değerleri bile fark etti. PUBG'de 75 dereceleri gören kart şu an 60 civarı sıcaklıkta çalışıyor aynı zaman da FPS'te hemen hemen aynı şaşırdım valla.