AMD RX 570 Hala Alınır Mı?

Ozan8109

Hectopat
Merhabalar. Ekran kartı olarak AMD RADEON RX 570 düşünüyorum fakat bazı yerlerde okuduğum yazılarda çok ısındığı ve uzun vadede kullanışlı olmadığı söyleniyor. Hala AMD almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan’da KDV indirimi ile RX 570 4GB Rog Strix ‘940’TL ye düşüyor,tabii ki alınır.

Son düzenleme:
2 senedir kullanıyorum. Çok zorladığım zaman 77-78 dereceleri görüyorum. Oyun performansına gelince denediğim oyunların çoğunda biraz ayar kısıp 60 fps üstünü görüyorum. Güncel oyun olarak The division 2 oyununda medium ayarlarda 50-70 fps arası değerlerde oyunu oynuyorum.

Hocam ne yaptın sen? Ben RX 570 ile The Division 2'yi ultra ayarlarda 50-60 FPS oynuyorum. Konuyu incele, stok değerde ultra ayarlarda 52 FPS aldım. Azıcık bir OC ile bu değer ortalama 59 FPS oldu.

Soruna gelirsek: Tek fanlı Pulse ITX modeli kullanıyorum, OC yapmama rağmen 75 derecelerde geziyor sıcaklık. Tabi biraz fan gürültüsü oluyor ancak kulaklık taktığım için duymuyorum bile.
Olabilir fakat işlemcim i5 4590 , GTX 1060 darboğaz yapmaz mı?
1060 3GB, RX 570'den daha güçsüz. PC'ye geçerse iki kartla da yaptığım 3DMark testini kıyaslayarak atabilirim.

Ben 8 gb ram kullanıyorum. Ram yetersiz kalıyor olabilir medium ayarlarda kullanım 7600 gb felan. Sorunum bu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…