Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.227 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2019 #11 Sametgulger2 dedi: Ben 8 gb ram kullanıyorum. Ram yetersiz kalıyor olabilir medium ayarlarda kullanım 7600 gb felan. Sorunum bu olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben de 8 GB RAM kulanıyorum. Tuhaf... 1080p ultra ayarlarda benchmark testi yapar mısın hocam Division 2'de?
Sametgulger2 dedi: Ben 8 gb ram kullanıyorum. Ram yetersiz kalıyor olabilir medium ayarlarda kullanım 7600 gb felan. Sorunum bu olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben de 8 GB RAM kulanıyorum. Tuhaf... 1080p ultra ayarlarda benchmark testi yapar mısın hocam Division 2'de?
S Sametgulger2 Kilopat Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2019 #12 Shimada Sensei dedi: Ben de 8 GB RAM kulanıyorum. Tuhaf... 1080p ultra ayarlarda benchmark testi yapar mısın hocam Division 2'de? Genişletmek için tıkla... Sonuçlar bu hocam. Sizde nasıl ? Yüksek ram kullanımı var. Bu ayarlarda takılmalar yaşıyorum.
Shimada Sensei dedi: Ben de 8 GB RAM kulanıyorum. Tuhaf... 1080p ultra ayarlarda benchmark testi yapar mısın hocam Division 2'de? Genişletmek için tıkla... Sonuçlar bu hocam. Sizde nasıl ? Yüksek ram kullanımı var. Bu ayarlarda takılmalar yaşıyorum.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.227 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2019 #13 Sametgulger2 dedi: Sonuçlar bu hocam. Sizde nasıl ? Yüksek ram kullanımı var. Bu ayarlarda takılmalar yaşıyorum.Eki Görüntüle 381847 Genişletmek için tıkla... Sorun yok dostum, benim kartta da değerler aşağı yukarı böyle.
Sametgulger2 dedi: Sonuçlar bu hocam. Sizde nasıl ? Yüksek ram kullanımı var. Bu ayarlarda takılmalar yaşıyorum.Eki Görüntüle 381847 Genişletmek için tıkla... Sorun yok dostum, benim kartta da değerler aşağı yukarı böyle.