Benim 5-6 bin TL bir bütçem var. AMD ekran kartı ve işlemciler hakkında bir bilgim yok, bana yardımcı olursanız sevinirim. Herkes biraz fazla ısınır diyor, ısınsa da patlatacak kadar mı ve çok mu ses çıkarıyor baktığım PC?
Her iki sistemide tavsiye etmiyorum, GTX 1080'li sistem de sanırım Referans bir GPU kullanıyor, 5700 XT ise sorunlu bir kart, problem yaşama ihtimaliniz var. Tercih sizin.
Her iki sistemide tavsiye etmiyorum, GTX 1080'li sistem de sanırım Referans bir GPU kullanıyor, 5700 XT ise sorunlu bir kart, problem yaşama ihtimaliniz var. Tercih sizin
Her iki sistemide tavsiye etmiyorum, GTX 1080'li sistem de sanırım Referans bir GPU kullanıyor, 5700 XT ise sorunlu bir kart, problem yaşama ihtimaliniz var. Tercih sizin
yahu afedersiniz ama her 5700 konusuna aynı şeyi yazıyorsunuz , sorunlu olan kart değil sürücüler , buda zamanla düzelecektir , malum kart da sürücüleride daha çok yeni.neden insanlara yanlış bilgi verip yanıltıyorsunuz ? 5700 ler fiyat performans olarak rakipsiz bazı sürücü sorunları varsada en fazla 3 5 patch sonra büyük oranda iyileşme sağlanacaktır.