AMD RX 5700 XT yeni sürücü hatası

Makaleler
80
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Profil Kapağı
1525088093
20.8.1 ile ortaya çıkan sorun AMD'nin sitesinde de yer alıyor.

Burada uzatılmış ekran ve Ryzen 7 ve Ryzen 4000 serisi deseler de bu hatayı ben Ryzen 5 3600 üzerinde aldım uzatılmış ekran olmadan.
Bu da hatanın videosu;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA tarafındaki rakibine göre daha performanslı diye aldığınız kartların durumu ortada sürücü hatalarıyla uğraşmaya devam edin.
Kardeşim ben hatalarla uğraşırım benim için sıkıntı yok da senin bu üslubun nasıl bayram edermiş gibi tuhaf.

Kardeşim ben hatalarla uğraşırım benim için sıkıntı yok da senin bu üslubun nasıl bayram eder miş gibi tuhaf.

Size bir şey dediğim yok forumda AMD ekran kartları çok iyidir süperdir diyen arkadaşlara hitaben yazdım dostum üstüne alınma AMD firmasını severim işlemci yönünden vazgeçilmezim ama ekran kartı için NVIDIA firmasından başkası yalan biri çıkar sürücü sorunları çözüldü der 10 kişiden 2'si yine hata yer bu kronik sorun haline geldi diyebiliriz öfkem ben AMD alınmaz dediğimde beni linçleyen tayfa kusura bakmayın.

Hocam öfkeniz onaysa burada gelip uğraşıp durun bakayım demenin ne mantıklı yanı var onu anlamadım. Size hangi konularda diyorlarsa ona cevap atın. Ben burada bak bu sorunları yaşıyorum ona göre alın bu kartı diyerek video çekiyorum. Sizin attığınız yoruma bakın.

Gün geçmiyor ki RX 5000 serisinde bir hatayla karşılaşılmasın. Her yeni sürücü de farklı bir sorun. Ben çok uğraştım o kartla baktım olacak gibi değil satıp kurtuldum.

Yeni sürücülerle kartlar sorunsuz çalışıyor diyen arkadaşlar vardı. Umarım onlar yardımcı olur.

Çok güzel yapıyorsunuz okeyde siz uyarsanız nolucak birisi çıkacak ben bu kartı sorunsuz kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım falan fistan artistlik yapıp geçecek çok gördüm böyle tipleri kendisinde sorun olmaz biz markayı kötülemek için bir taraflarımızdan uyduruyoruz sanki. AMD kartların genel sorunu bu birazcık aklınız varsa risk almayın daha stabil çalışan doğru düzgün sürücüsü olan NVIDIA firmasına geçmeniz en doğrusu iyi forumlar.

Siz böyle yaparsanız kimse sizi ciddiye almaz iyi forumlar.

Siz böyle yaparsanız kimse sizi ciddiye almaz iyi forumlar.

Alan alır almayan almaz forumda AMD kartta sürücü hatası başlıklı konularını gördükçe güler geçerim sorun yok iyi forumlar.
@108456 Reyis sende AMD kartlara laf söyletmeyen tayfadansın herhalde @277662 kankam gibi herşeye kızgın atıyorsun yapma böyle gücenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…