Çözüldü AMD RX 590 ekran kartı ses çıkartıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

orhan A.

Centipat
Arkadaşlar, ben sistemimde AMD RX 590 Gold Edition model bir ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartım sanki tekliyormuş gibi bir ses çıkarıyor fakat ben telefonumun LED ışığı ile fanlara baktığımda bir tekleme ya da bozulma söz konusu değil. Sesin kaynağı ne olabilir? Fanlarımda bir sıkıntı var mıdır?

Not: Ufacık da olsa fanlara 1 kereliğine baskı uygulamış olabilirim.

Cevaplarsanız sevinirim.

The Witcher oyunununda ekran kartı sıcaklığım orta yüksek karışık grafiklerde 50 ila 55 arasında.

Son düzenleme:
Buyurun çekim amatörce kusuruma bakmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoya baktım ve herhangi bir tuhaflık göremedim. Normal şekilde çalışıyor. Herhangi bir tuhaf ses duymadım. Sesin yüksekliğinden şikayetçiyseniz bu normaldir. Fanlar yüksek devirde çalıştığında bu sesi çıkarır.

Videoyu izleyince bende normal gördüm fakat ya ben yanlış duyuyorum ya da videoda ses çıkmadı dönerken sanki bir dek hızlanıp aniden yavaşlıyormuş gibi bir ses çıkıyor çizgilerle ifade etmek gerekirse -------- ----- -------- ------ -------- tarzında. Nota gibi önce uzun sesli sonra birden kesiliyormuş gibi ya da ben yanlış duyuyorum.

Yük altında(oyundayken) 50. saniyede çıkan sese benzer bir ses ise ekran kartınızda Coil Whine var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır sesin bununla alakası dahi yok dediğim gibi sanki hız düşüyor yani arabayla yolda maximum hızla giderken (örnek: 90 ) bir anda motor 80'e düşüyor saniyeler içerisinde geri 90'a çıkıyor gibi bir ses çıkarıyor benim duyduğum kadarıyla ama videoda tertemiz dönmüş nedenini bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…