AMD RX 590 PUBG FPS Düşme Sorunu

ulas1232

Hectopat
Arkadaşlar hiçbir oyunda FPS düşmesi sıkıntısı yaşamıyorum PUBG Lite dahil, ama normal Steam PUBG'de 1080P Ultra ayarlarda 60 FPS'e sabitliyorum monitörüm 60 Hertz desteklediği için. SSD'im yok en kısa zamanla SSD alacağım. Harddiskim de 1TB 7200RPM HD Tune'den test yaptım health status ok yazdı, zaten dediğim gibi diğer oyunlarda FPS düşmesi yaşamıyorum. Sizce neden Steam PUBG'de sıkıntı yaşıyorum? Anlamadım yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hiçbir oyunda FPS düşmesi sıkıntısı yaşamıyorum PUBG Lite dahil, ama normal Steam PUBG'de 1080P Ultra ayarlarda 60 FPS'e sabitliyorum monitörüm 60 Hertz desteklediği için. SSD'im yok en kısa zamanla SSD alacağım. Harddiskim de 1TB 7200RPM HD Tune'den test yaptım health status ok yazdı, zaten dediğim gibi diğer oyunlarda FPS düşmesi yaşamıyorum. Sizce neden Steam PUBG'de sıkıntı yaşıyorum? Anlamadım yardım edin.
MSİ Afterburner ile sıcaklık ve GPU kullanımına bakmanızı istiyorum. Bunların dışında ekran kartının hangi sürümünü kullanıyorsunuz? AMD de optimize olan driverde kalmanızı öneririm. Yeni çıkan sürümlerin açıklama notlarını okuyorum, yorumları okuyorum eğer kafama yatarsa kuruyorum onun dışında Aha! AMD yeni driver çıkartmış hemen yüklemeliyim demiyorum ki AMD nin bazı sürücüleri cidden sorunlu. Tavsiyelerimi dinleyin sorun çözülmesse tekrar yardımcı olmaya çalısayım.

Steam PUBG'de en önemli şey SSD, İşlemci ve RAM MHz'si. SSD olmadığında dengesizlik takılma olabiliyor. İşlemcide de öyle 7700K ile doğru düzgün oynayamayan var PUBG işte ve 2133MHz ram ile 3600MHz ram arasında 20-30 FPS kadar fark yaratıyor oyun. Kısacası oyundan kaynaklı diyebiliriz ama SSD alırsan biraz daha rahatlayacağını düşünüyorum ve Z Anakartın olsaydı 4790K yükseltmesi yapıp OC onerirdim.
xdxxd.png

Steam PUBG'de en önemli şey SSD, İşlemci ve RAM MHz'si. SSD olmadığında dengesizlik takılma olabiliyor. İşlemcide de öyle 7700K ile doğru düzgün oynayamayan var PUBG işte ve 2133MHz ram ile 3600MHz ram arasında 20-30 FPS kadar fark yaratıyor oyun. Kısacası oyundan kaynaklı diyebiliriz ama SSD alırsan biraz daha rahatlayacağını düşünüyorum ve Z Anakartın olsaydı 4790K yükseltmesi yapıp OC onerirdim.Eki Görüntüle 439155
Bende 1600mhz var ama işlemcim i7-4790 ve oyunlarda ekran kartım %99-100 arası kullanıyor vsync siz

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı