AMD RX 5XX WattMan hatası halen devam ediyor mu?

UnserRommel

Hectopat
WattMan hatası hala devam ediyor mu ve güncelliğini biraz yitirmesine rağmen GTX 16XX yerine tercih edilebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1650 ve 1660 Super yolda ve performansları kötü değil ama fiyatıda önemli. Ama bu bütçede AMD alınabilir. WattMan ise şans işi.

RX 570 kullanıyorum. RX 590 alınmaz diye düşünüyorum, sebebi ise kartın aşırı derecede güç çekmesi ve ısınması. Kullanmadım ancak ısındığı söyleniyor.
RX 570 güzel bir kart. Bir sıkıntım yok, hiç WattMan hatası almadım. Sıcaklıklar bence güzel. Gerek görülürse zaten underclock/undervolt ile 1-2 FPS kaybedip sıcaklık değerleri düşürülebilir.
Bütçene bağlı bu durum dostum. 1100-1200 liraya RX 580 Nitro+ öneririm. 2000 veririm dersen 1660 vs. bakabilirsin. Bence indirimler bitmeden almaya çalış.

RX590 aldım, şansıma Coil Whine çıktı. İki ayın sonunda bu sorunu yaşamam üzücü. WHQL sürücüde Wattman hatası yok, zaten bu hata genellikle MSI Afterburner ile çakıştığından çıkıyor diye biliyorum, ben eskiden yaşadım şimdi düzeldi. Fan ayarıyla 70 dereceyi geçmiyor kart.

570 önceki driver versiyonlarında karşılaşıyordum ancak son güncellemelerle beraber hata ortadan kalktı. Şimdi 590’a geçtim ve hiç karşılaşmadım. 590 yerine 1660ti alınabilir.

R5 1400 @3.7Ghz ile pairlemek için bakıyordum RX580 en uygunu gibi gözüküyor. Cevaplar için teşekkürler.

6 ay RX 580 4GB Asus Dual kullandım, 1 gündür de RX 580 8GB ROG Strix kullanıyorum. 1 kere bile hata almadım çok şükür. Alsam bile sayısız çözüm var elbet çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…