AMD RX 6600 için PSU Power Supply önerisi

emirhan.vurgun

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İnsan Kaynakları Uzmanı
RAM
pny 16 gb 3600 mhz
İşlemci
R5 5600x
Merhaba,
XFX SWFT 6600 ekran kartı almayı düşünüyorum.
Mevcut Gamepower 500W PSU m var.
Galax hof 970 ekran kartım var güç tüketimi 145W ve 1,5 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
6600'ün güç tüketimi 132W.
AMD sitesinde 450W yeterli olacağı yazıyor.
(https://www.amd.com/en/products/graphics/amd-radeon-rx-6600)

Sizce PSU revize etmem gerekli mi?

Masraf yapmak istemezsen elindeki güç kaynağı "güç" olaral yeterli.

Eğer daha kaliteli bir şey almak istiyorum diyorsan bütçene uygun yeni bir PSU bakabilirsin tabii.

önerileriniz için teşekkür ederim fakat kart alacağım için psu ya pek para kalmıyor açıkçası. pc yi yakmazsak 500 lük psu ile devam edelim

önerileriniz için teşekkür ederim fakat kart alacağım için psu ya pek para kalmıyor açıkçası. PC yi yakmazsak 500 lük psu ile devam edelim.

Şans işi bu genelde tabii sen ekran kartını al, sonra ilk bütçe ayarladığında da PSU değişimini yaparsın. Aynı marka güç kaynağın 750W da olsa kaliteli 550W ile değiştir derdim olay burada tüketim değil iç malzeme kalitesi ile korumaların olup olmaması.

Şans işi bu genelde tabii sen ekran kartını al, sonra ilk bütçe ayarladığında da PSU değişimini yaparsın. Aynı marka güç kaynağın 750W da olsa kaliteli 550W ile değiştir derdim olay burada tüketim değil iç malzeme kalitesi ile korumaların olup olmaması.
ilk fırsatta güncelleyeceğim. teşekkürler

ağalar,

Aerocool 750w 80+ psu denk getirdim 600 lira, 2.el. alınır mı bu marka işimi görür mü?​

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı