AMD RX 6700 XT bütün oyunlarda çökme yapıyor

BluePhantom

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar geçenlerde hazır sistem topladım ve AMD RX 6700 XT kart aldım. Ancak açtığım bütün oyunlarda ( Starcraft 2, Tomb Raider, middle Earth Shadow of mordor vs) bir süre sonra siyah ekran, çökme ve resete sebebiyet verdi. Son zamanlarda da sıklaştı sanki. Yazılım problemi olduğu için iade de edemiyorum. Çözümü ya da önerisi olan varsa çok makbule geçer.

Sorunun ekran kartında olduğuna emin misiniz? Mümkünse başka bir kart ile test edin, başka bir problem olabilir.

Sorunun ekran kartında olduğuna emin misiniz? Mümkünse başka bir kart ile test edin, başka bir problem olabilir.
Ne gibi hocam? Zira çöktükten sonra AMD sorun gider programı AMD ekran kartına işaret ediyor.

Haklı olabilirsiniz. Şimdi oyuna girmeden çökme yaptı. Sorun oyunlardan kaynaklanmıyor olabilir.
Arkadaşlar bir süreliğine çökmeler durdu ve sorun düzeldi sandım MSI driver kurmuştum ancak bugün yeniden başladı. Ekran karti mı emin değilim zira oyun oynarken ekran gidiyor ( tamamen siyah oluyor) ardından alet kilitlenip kendini resetliyor ve boot edemiyor. Boot edemedigine dair kırmızı ışık yanıyor. Kapattıktan bir süre sonra start tuşuna bastığımda canı isterse açılıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…