KediGofi Femtopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #1 AMD'nin kendisinin RX 6800 XT ekran kartını arıyorum ama bulamıyorum yardımcı olur musunuz? (mesela Sapphire varken AMD'nin kendi yaptığı yok neden?)
AMD'nin kendisinin RX 6800 XT ekran kartını arıyorum ama bulamıyorum yardımcı olur musunuz? (mesela Sapphire varken AMD'nin kendi yaptığı yok neden?)
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #2 FE kart arıyorsanız onlara bu saatten sonra sıfır olarak ulaşamazsınız. TR içi bile sadece inceleme kanallarına özel tedarik edildiğini düşünüyorum.
FE kart arıyorsanız onlara bu saatten sonra sıfır olarak ulaşamazsınız. TR içi bile sadece inceleme kanallarına özel tedarik edildiğini düşünüyorum.
KediGofi Femtopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #3 alihanvardertyok dedi: FE kart arıyorsanız onlara bu saatten sonra sıfır olarak ulaşamazsınız. TR içi bile sadece inceleme kanallarına özel tedarik edildiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam sağolun. alihanvardertyok dedi: FE kart arıyorsanız onlara bu saatten sonra sıfır olarak ulaşamazsınız. TR içi bile sadece inceleme kanallarına özel tedarik edildiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sapphire RX 6800XT GDDR6 16GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Sapphire RX 6800XT GDDR6 16GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com bu Fe kart mıdır çok bilgim yokda.
alihanvardertyok dedi: FE kart arıyorsanız onlara bu saatten sonra sıfır olarak ulaşamazsınız. TR içi bile sadece inceleme kanallarına özel tedarik edildiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam sağolun. alihanvardertyok dedi: FE kart arıyorsanız onlara bu saatten sonra sıfır olarak ulaşamazsınız. TR içi bile sadece inceleme kanallarına özel tedarik edildiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sapphire RX 6800XT GDDR6 16GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Sapphire RX 6800XT GDDR6 16GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com bu Fe kart mıdır çok bilgim yokda.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #4 KediGofi dedi: Tamam sağolun. Sapphire RX 6800XT GDDR6 16GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Sapphire RX 6800XT GDDR6 16GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com bu Fe kart mıdır çok bilgim yokda. Genişletmek için tıkla... Evet. Budur.
KediGofi dedi: Tamam sağolun. Sapphire RX 6800XT GDDR6 16GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Sapphire RX 6800XT GDDR6 16GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com bu Fe kart mıdır çok bilgim yokda. Genişletmek için tıkla... Evet. Budur.
DarkNight321 Decipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2.199 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #5 Türkiye'de 2. el sitelerden bulabilirsiniz anca oda pahalıya gelir bence gerek yok.
Mamacita Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 984 Çözümler 2 23 Eylül 2022 #6 Bu atılan FE değil benim bildiğim. Bulabileceğinizi de sanmıyorum. Yayıncılara vs gönderiliyor diye biliyorum. Adı üstünde Sapphire yapmış zaten.
Bu atılan FE değil benim bildiğim. Bulabileceğinizi de sanmıyorum. Yayıncılara vs gönderiliyor diye biliyorum. Adı üstünde Sapphire yapmış zaten.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #7 Mamacita dedi: Bu atılan FE değil benim bildiğim. Bulabileceğinizi de sanmıyorum. Yayıncılara vs gönderiliyor diye biliyorum. Adı üstünde Sapphire yapmış zaten. Genişletmek için tıkla... Hayır. XFX ve Sapphire tarafından çıkarılan FE ya da AMD'nin tabiriyle referans kartlar. Bu markalar zaten AMD'nin baş partnerleri.
Mamacita dedi: Bu atılan FE değil benim bildiğim. Bulabileceğinizi de sanmıyorum. Yayıncılara vs gönderiliyor diye biliyorum. Adı üstünde Sapphire yapmış zaten. Genişletmek için tıkla... Hayır. XFX ve Sapphire tarafından çıkarılan FE ya da AMD'nin tabiriyle referans kartlar. Bu markalar zaten AMD'nin baş partnerleri.
Mamacita Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 984 Çözümler 2 23 Eylül 2022 #8 alihanvardertyok dedi: Hayır. XFX ve Sapphire tarafından çıkarılan FE ya da AMD'nin tabiriyle referans kartlar. Bu markalar zaten AMD'nin baş partnerleri. Genişletmek için tıkla... Orasını biliyorum ama NVIDIA gibi o zaman founder Edition yazılı çıkartmıyor AMD direkt Sapphire XFX adı altında çıkartıyor o zaman. Teşekkürler bilgilendirme için.
alihanvardertyok dedi: Hayır. XFX ve Sapphire tarafından çıkarılan FE ya da AMD'nin tabiriyle referans kartlar. Bu markalar zaten AMD'nin baş partnerleri. Genişletmek için tıkla... Orasını biliyorum ama NVIDIA gibi o zaman founder Edition yazılı çıkartmıyor AMD direkt Sapphire XFX adı altında çıkartıyor o zaman. Teşekkürler bilgilendirme için.