UfukÇ. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #1 2 haftadır bekliyorum, sadece Vatan'da fahiş fiyatlarda satışı var. Çıldırmamak elde değil. Nereden bulabiliriz uygun fiyata?
2 haftadır bekliyorum, sadece Vatan'da fahiş fiyatlarda satışı var. Çıldırmamak elde değil. Nereden bulabiliriz uygun fiyata?
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 6 Şubat 2021 #2 Amazon.com.tr
UfukÇ. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #3 Gregorz Brzecz. dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Gümrük endişesi var, Almanya'dan satan firma var orada.
Gregorz Brzecz. dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Gümrük endişesi var, Almanya'dan satan firma var orada.
S Serdar1422 Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #4 UfukÇ. dedi: 2 haftadır bekliyorum, sadece Vatan'da fahiş fiyatlarda satışı var. Çıldırmamak elde değil. Nereden bulabiliriz uygun fiyata? Genişletmek için tıkla... Kardeşim üretimi şuan çok az, ülkeyede pek çok elektronik cihaz girişi yok şuanda , stoklar nerdeyse bitik . 1 ayı geçer türkiyeye gelmesi zannımca .
UfukÇ. dedi: 2 haftadır bekliyorum, sadece Vatan'da fahiş fiyatlarda satışı var. Çıldırmamak elde değil. Nereden bulabiliriz uygun fiyata? Genişletmek için tıkla... Kardeşim üretimi şuan çok az, ülkeyede pek çok elektronik cihaz girişi yok şuanda , stoklar nerdeyse bitik . 1 ayı geçer türkiyeye gelmesi zannımca .
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #5 PowercolorRX 6800 XT Red Dragon 16GBD6-3DHR/OC 16 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Bu var en ucuz galiba.
PowercolorRX 6800 XT Red Dragon 16GBD6-3DHR/OC 16 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Bu var en ucuz galiba.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 6 Şubat 2021 #6 UfukÇ. dedi: Gümrük endişesi var, Almanya'dan satan firma var orada. Genişletmek için tıkla... tr'den aldıkların gümrüğe takılmadan geliyor.
UfukÇ. dedi: Gümrük endişesi var, Almanya'dan satan firma var orada. Genişletmek için tıkla... tr'den aldıkların gümrüğe takılmadan geliyor.
UfukÇ. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #7 Gregorz Brzecz. dedi: tr'den aldıkların gümrüğe takılmadan geliyor. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum, sıkıntı yurtdışı gelişlerinde.
Gregorz Brzecz. dedi: tr'den aldıkların gümrüğe takılmadan geliyor. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum, sıkıntı yurtdışı gelişlerinde.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 6 Şubat 2021 #8 UfukÇ. dedi: Onu biliyorum, sıkıntı yurtdışı gelişlerinde. Genişletmek için tıkla... Anladım demek istediğini ama Amazon Almanya TR üzerinden satıyorsa onları normal bir siteden verdiğin sipariş gibi görebilirsin.
UfukÇ. dedi: Onu biliyorum, sıkıntı yurtdışı gelişlerinde. Genişletmek için tıkla... Anladım demek istediğini ama Amazon Almanya TR üzerinden satıyorsa onları normal bir siteden verdiğin sipariş gibi görebilirsin.