AMD RX 9060XT Sapphire Pulse alınır mı?

Bütçe
18500 TL

Acyefsanesi

Femtopat
Daha fazla  
1 ay önce satın aldım fakat eskiden kullandığım GTX 1660 Ti NVIDIA arayüzüne alıştım. Eyvallah kart 1660'a göre çok daha güçlü ama software kısmında pek bir şey yok.
Aynı güçte takas veya 1500-2000TL ekleyip başka bir karta geçmek mantıklı mı NVIDIA olsun?

1 ay önce satın aldım fakat eskiden kullandığım GTX 1660 Ti NVIDIA arayüzüne alıştım. Eyvallah kart 1660'a göre çok daha güçlü ama software kısmında pek bir şey yok.
Aynı güçte takas veya 1500-2000TL ekleyip başka bir karta geçmek mantıklı mı NVIDIA olsun?
Gayet iyi kart bu bütçede değiştirmeyin.

Tam olarak anlamadım; şu an RX 9060 XT mi kullanıyorsunuz ve başka bir karta mı geçmek istiyorsunuz, yoksa RX 9060 XT mi alacaksınız? Eğer alacaksanız Sapphire markasından alabilirsiniz. AMD tarafındaki en iyi üreticilerden biridir. Benim de 3 aydır kullandığım ekran kartıdır; Sapphire RX 9060 XT. Sıcaklıklar oldukça serin, hâlâ ilk günkü gibi çalışıyor.

Tam olarak anlamadım; şu an RX 9060 XT mi kullanıyorsunuz ve başka bir karta mı geçmek istiyorsunuz, yoksa RX 9060 XT mi alacaksınız? Eğer alacaksanız Sapphire markasından alabilirsiniz. AMD tarafındaki en iyi üreticilerden biridir. Benim de 3 aydır kullandığım ekran kartıdır; Sapphire RX 9060 XT. Sıcaklıklar oldukça serin, hâlâ ilk günkü gibi çalışıyor.

Kullanıyorum gayet iyi kart 62 derece Max gördü ama eskiden NVIDIA kullanıyordum driver arayüzü software ı daha iyiydi şey sordum bu kartı verip NVIDIA tarafında eşit güçte bir kart alabilir miyim takas ile veya 1500 2000TL ekleyerek NVIDIA seviyorum da.

Kullanıyorum gayet iyi kart 62 derece Max gördü ama eskiden NVIDIA kullanıyordum driver arayüzü software ı daha iyiydi şey sordum bu kartı verip NVIDIA tarafında eşit güçte bir kart alabilir miyim takas ile veya 1500 2000TL ekleyerek NVIDIA seviyorum da.
Emin olun bu bütçede 9060xt en iyisi. Ona eşit olarak Nvidia tarafında 5060Ti var kas gücü olarak tamamen eşitler sadece teknoloji farkı var. Aradaki fiyat farkı ne kadar bilmem piyasa güncellendiği için. Ama ben olsam değiştirmezdim.

Bu karta denk güçte sayılabilecek RTX 5060 Ti 16 GB alabilirsiniz, ancak aradaki fiyat farkı oldukça fazla. Bence bu kartı kullanmaya devam edin. İleride yeni bir kart alacağınız zaman RTX 5070-5070Ti tercih edebilirsiniz.

Benim tavsiyem, RX 9060 XT’yi kullanmaya devam etmeniz yönünde. Yazılım tarafında beğenmediğiniz noktalar nelerdi, doğrusu bunu merak ettim. Sizi rahatsız eden bir durum varsa çözülebilir. Donanımsal sorunlar çözülemeyebilir ama yazılımsal problemler bir şekilde çözüme kavuşturulabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı