devasa imorr Yoctopat Katılım 31 Ağustos 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Ağustos 2025 #11 RYZEN5 5600 dedi: Nasıl sorunlu değil? İnsanlara yanlış bilgi vermeyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 9070XT alırsam eriyecek mi? Neresi eriyecek? Niye eriyor bu kart?
RYZEN5 5600 dedi: Nasıl sorunlu değil? İnsanlara yanlış bilgi vermeyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 9070XT alırsam eriyecek mi? Neresi eriyecek? Niye eriyor bu kart?
RYZEN5 5600 Zeptopat Katılım 31 Ağustos 2025 Mesajlar 85 31 Ağustos 2025 #12 devasa imorr dedi: 9070XT alırsam eriyecek mi? Neresi eriyecek? Niye eriyor bu kart? Genişletmek için tıkla... Videoda bahsediyor zaten ben senin yerine olsam işimi garantiye alır NVIDIA alırdım.
devasa imorr dedi: 9070XT alırsam eriyecek mi? Neresi eriyecek? Niye eriyor bu kart? Genişletmek için tıkla... Videoda bahsediyor zaten ben senin yerine olsam işimi garantiye alır NVIDIA alırdım.
devasa imorr Yoctopat Katılım 31 Ağustos 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Ağustos 2025 #13 RYZEN5 5600 dedi: Videoda bahsediyor zaten ben senin yerine olsam işimi garantiye alır NVIDIA alırdım. Genişletmek için tıkla... Ben büyüyünce hacker olacağım ne kadar güç lazım yeter mi bu?
RYZEN5 5600 dedi: Videoda bahsediyor zaten ben senin yerine olsam işimi garantiye alır NVIDIA alırdım. Genişletmek için tıkla... Ben büyüyünce hacker olacağım ne kadar güç lazım yeter mi bu?
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.011 Makaleler 2 Çözümler 9 31 Ağustos 2025 #14 RYZEN5 5600 dedi: Nasıl sorunlu değil? İnsanlara yanlış bilgi vermeyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sadece bir kişi yanlış takmış olabileceğinden her yere aynı videoyu spamlamanıza gerek yok.
RYZEN5 5600 dedi: Nasıl sorunlu değil? İnsanlara yanlış bilgi vermeyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sadece bir kişi yanlış takmış olabileceğinden her yere aynı videoyu spamlamanıza gerek yok.
RYZEN5 5600 Zeptopat Katılım 31 Ağustos 2025 Mesajlar 85 31 Ağustos 2025 #15 devasa imorr dedi: Ben büyüyünce hacker olacağım ne kadar güç lazım yeter mi bu? Genişletmek için tıkla... Yeter herhalde ben pek bilmiyorum o işleri.
devasa imorr dedi: Ben büyüyünce hacker olacağım ne kadar güç lazım yeter mi bu? Genişletmek için tıkla... Yeter herhalde ben pek bilmiyorum o işleri.
devasa imorr Yoctopat Katılım 31 Ağustos 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Ağustos 2025 #16 Xitana dedi: Sadece bir kişi yanlış takmış olabileceğinden her yere aynı videoyu spamlamanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Adam kanıt attı ben NVIDIA alacağım bozuk kart aldırmayın bana.
Xitana dedi: Sadece bir kişi yanlış takmış olabileceğinden her yere aynı videoyu spamlamanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Adam kanıt attı ben NVIDIA alacağım bozuk kart aldırmayın bana.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.011 Makaleler 2 Çözümler 9 31 Ağustos 2025 #17 devasa imorr dedi: Adam kanıt attı ben NVIDIA alacağım bozuk kart aldırmayın bana. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
devasa imorr dedi: Adam kanıt attı ben NVIDIA alacağım bozuk kart aldırmayın bana. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bandırmalı1965 Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 452 Çözümler 4 Yer Bandırma Daha fazla Sistem Özellikleri şlemci:İntel Core İ5-7200U Grafik Kartı:Nvidia GeForce GT 940MX GDDR5 2GB RAM:SK Hynix 8GB-2133MHz CL10 2x4GB DDR4 HDD:WD Blue 1TB 5400RPM 2.5" 128MB SMR GPT Ekran:BOE 1366X768 59Hz 6-Bit TN Panel 15.6" (Kırıldı) Anakart:LNVNB161216 (DDR4) BİOS:4WCN47WW/2020 OS:Windows 10 Home 22H2 DVD-ROM:HL-DT-ST GUE0N Ekran Kırılınca Bağladığım TV:HI-Level 4K 55" QLED 60Hz Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #18 Wattman Eskide Kaldı Şuan Yok
devasa imorr Yoctopat Katılım 31 Ağustos 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Ağustos 2025 #19 Xitana dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eski sürücü yükler çözerim, AMD eriyormuş.
Xitana dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eski sürücü yükler çözerim, AMD eriyormuş.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.011 Makaleler 2 Çözümler 9 31 Ağustos 2025 #20 devasa imorr dedi: Eski sürücü yükler çözerim, AMD eriyormuş. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal videodaki erime bir kullanıcı hatası, sadece 1 kişi yaşamış sonuçta.
devasa imorr dedi: Eski sürücü yükler çözerim, AMD eriyormuş. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal videodaki erime bir kullanıcı hatası, sadece 1 kişi yaşamış sonuçta.