AMD RX Serisi Stok Problemi

Batuhan Özkan

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Üniversite / Bilgisayar Programcılığı
1 ay önce aldığım ASUS RX 470 kartımda problem olduğu için servis direk iade verdi, şimdi hiçbir şekilde 470 stoğu bulamıyorum, Nanokatalog ile görüşmemde AMD tarafının chipset üretimini durduğunu bildirdiler, elimde 905 TL kaldı, eğer stok olan bir mağaza görürseniz bildirebilir misiniz acaba ? Onun yerine +-20 TL alabileceğim başka kart var mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 400 serisi stoklardan bitecek çünkü artık yerini 500 serisi aldı. 400 serisinin kalmaması normal. Bildiğim kadarıyla da 500 serisi iyi satıyor.

500 stoklarıda mevcut değil az miktarda 8GB versiyonları var.

400 serisi üretilmiyor artık yerini 500 serisi aldı zaten. 400 serisinden umudu kesin zaten. 500 serisinin modelleri de yakın zamanda gelir ülkemize tekrardan.

Evet bende RX 580 alacağım fakat neredeyse hiç kalmamış. 3 5 tane sitede var onlarda çok pahallı. @Barış Tolon Yeni RX 500 serisi ne zaman gelir ? Tahmini bir tarih verebilir misiniz ?

Maalesef tahmin yürütmekte zor bu konuda. Sonuçta herhangi bir mağazada falan da çalışmıyorum. 1200 TL civarlarında gördüm 580 modelini birkaç sitede.

Artık yapacak bir şey yok üstüne para ekleyip 1060 alacağım büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…