Sistem yenilediğim için ekran kartımı satışa çıkarmaya karar verdim. Yıllarca sorunsuz ve yorulmamış şekilde kullandım. Referans olarak eski sistemi alırken yazmış olduğum sistem toplama konusunu buraya ekliyorum; ürünü inceleyebilirsiniz. Ekran kartı el değiştirmedi ve kripto işlerinde asla kullanılmadı. Haftada 2 gün bilgisayar kullanımı ve normal seviye oyunlarda kullanım sağladım. Kutusu ve jelatini durmaktadır. Gaziantep'te yaşıyorum, isteyenlere kargolayabilirim.
Hocam Ankara'da oturuyorum onun için dolap üzerinden almayı düşünüyorum. Teklifim 3700₺. Dolap uygulamasının komisyonu bana ait 130₺ civarı olması lazım.
Hocam Ankara'da oturuyorum onun için dolap üzerinden almayı düşünüyorum. Teklifim 3700₺. Dolap uygulamasının komisyonu bana ait 130₺ civarı olması lazım.
Hocam Letgo üzerinden bir kişi gündüz konuştu benimle ve yarın bakmaya geleceğini söyledi. Yanlış anlamanızı istemem ama sizden önce ulaştı ve mecburen gelmesini kabul ettim. Eğer satış yapılmazsa size bildireyim buradan.
Hocam Letgo üzerinden bir kişi gündüz konuştu benimle ve yarın bakmaya geleceğini söyledi. Yanlış anlamanızı istemem ama sizden önce ulaştı ve mecburen gelmesini kabul ettim. Eğer satış yapılmazsa size bildireyim buradan.