AMD RX480 neden gecikti?

vitality5

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar anlamıyorum. Aylardır bekliyoruz fakat özel soğutmalı RX480 modelleri hala gelmedi. RX480 lansmanı yapılırken GTX1060 ortada yoktu. Ama şuanda GTX1060'ın özel soğutmalı modelleri teknoloji marketlerine çoktan düştü. Hatta MSI firması RX470'in özel soğutmalı modelinin tanıtımını bile yaptı. Problem nedir anlamadım. Neden gelmiyor. Sizin görüşleriniz nedir? Beklemek sıktı artık.

Ben yazin baslarinda sistemi toplayacaktim ama madem alacagim iyisini alayim diye bende RX 480'i bekleyenlerin kervanina katildim, sonucta ne olacak 1 aydan diye. Ama yaz bitmek uzere ve hala benim sistemim toplanmadi. Tamamen bir rezillik oldugunu dusunuyorum, bu kadar da olmaz...

Referans tasarımlarda çekilen güç problemi olmuştu Almanya forumlarından birinde bunu gidermek için partner üreticilerin geciktiğine dair bir kullanıcı yorumu okumuştum ancak bu resmi bir açıklama değil. Siz ben gibi bir kullanıcının yorumu idi gerçeklik payı var mıdır bilemiyorum.

Vallahi ben de aynı durumdayım. Ekran kartını 1 hafta sonra alırız dedik, RX 480'i bekleyelim dedik. Artık sabrım kalmadı DX12 Vulkan diyorlar bekle diyorlar da bıktık artık. Bu gidişle GTX 1060 alacağım en kısa zamanda....

Artık ne yapmalıyım bilmiyorum. Sistemi kurdum sadece ekran kartı kaldı. HD4870 bir yere kadar götürüyor. En fazla 1 hafta daha bekleyeceğim. Gelmezse GTX1060 alıp yoluma devam edeceğim. Aslında GTX1060 ta gönlüm yok. SLI desteği olmaması ve DX12 performansı yüzünden. Ayrıca AMD Vulkan için tam destek veriyor ve geleceği olan bir yazılım. Fakat eller mahkûm ve yaz maalesef bitiyor. Umarım yakın zamanda gelir.

Bence RX 480 alınası bir kart değil. RX 470 veya GTX 1060 alınmaya daha müsait gibi.

Bence RX 480 alınası bir kart değil. RX 470 veya GTX 1060 alınmaya daha müsait gibi.
RX 470 gelse onu alacağım zaten fakat hiçbiri gelmiyor, sevindik AMD rekabete ortak oluyor, fiyatlar düşecek diye ama vaziyete bak.

Bu bir araştırma geliştirme yarışı problemlerin ilk aşamalarda ortaya çıkması bence çok güzel bir durum ben şahsen 480 bekliyorum acelem yok oyun aşığı biri değilim. gelecek zamanda 480 daha avantajlı görünüyor benim açımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…