AMD RX480 neden gecikti?

İyi fiyata kim en iyi performansı veriyorsa o kazansın ama AMD'nin yaptığı rezillik. Bende 470 veya 480 bekliyorum 2 aydır. PC'yi toplamama 1 ay falan var o yüzden biraz rahatım yinede beni bile strese sokuyor bu durum.

Vay be. Okullar kapandığında hemen bilgisayarımı toplayacaktım ki RX 480 diye bir ekran kartı ile karşılaştım. 1 aydan bir şey olmaz diyip bekledim. Bugün 9 ağustos 1 haftaya bile zor çıkar diye tahmin ediyorum. Tam 2 ay geçti gitti hala bilgisayarımızı toplayamadık. Ne denebilir ki.

20 ağustosa kadar rx 480 gelmesse farklı bir ekran kartı alacağım temmuzun başından beri bekliyorum

------------

AMD SANA 12 GÜN MÜDDET

------------

Ya güvenmeyin bence böyle şeylere ayrica oradan alınca garantisi oluyor mu ?
Neden güvenmesin? Ayrıca garantisi tabii ki oluyor saçmalamayın. Eğer daha fazla sabredemeyen varsa alabilir o kartı. Fakat 877TL değil de 800TL olsa daha iyi olurdu sanki.

Ya güvenmeyin bence böyle şeylere ayrica oradan alınca garantisi oluyor mu ?
Önceden birkaç kere alışveriş yapmıştım. Onun için güvenirim o siteye.
Neden güvenmesin? Ayrıca garantisi tabii ki oluyor saçmalamayın. Eğer daha fazla sabredemeyen varsa alabilir o kartı. Fakat 877TL değil de 800TL olsa daha iyi olurdu sanki.
Bencede fiyatı yüksek. Tabi daha yeni olduğu için. Birde bu 4GB modeli.

Fiyatı gayet iyi, en uygun olacağı tahmini 850 -950 arasıydı zaten beklenen.

Sadece Teknobiyotik'te var galiba ilginç. Diğer sitelere de bugün yarın gelir heralde değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…