Batucan 500 Hectopat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2017 #1 Arkadaşlar sistem toplayacağım ama AMD marka ürünler stokta yok, bende RX580 yada RX serisi ekran kart almayı düşünüyorum. Stok hakkın'da bilgisi olan varsa yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2017
Arkadaşlar sistem toplayacağım ama AMD marka ürünler stokta yok, bende RX580 yada RX serisi ekran kart almayı düşünüyorum. Stok hakkın'da bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Batuhan Özkan Hectopat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 465 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite / Bilgisayar Programcılığı 4 Mayıs 2017 #2 Hangi modeli, hangi mağaza ? Şu ana kadar stoktan düşen ürün nadir gördüm ben.
Batucan 500 Hectopat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2017 #3 Batuhan Özkan dedi: Hangi modeli, hangi mağaza ? Şu ana kadar stoktan düşen ürün nadir gördüm ben. Genişletmek için tıkla... Dostum akakçe sitesine bakıyorum, AMD ürünleri 1, 2 fiyat var. GTX ürünleri 10 fiyat var. Neden olabilir?
Batuhan Özkan dedi: Hangi modeli, hangi mağaza ? Şu ana kadar stoktan düşen ürün nadir gördüm ben. Genişletmek için tıkla... Dostum akakçe sitesine bakıyorum, AMD ürünleri 1, 2 fiyat var. GTX ürünleri 10 fiyat var. Neden olabilir?
Batuhan Özkan Hectopat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 465 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite / Bilgisayar Programcılığı 4 Mayıs 2017 #4 Silinen üye dedi: Dostum akakçe sitesine bakıyorum, AMD ürünleri 1, 2 fiyat var. GTX ürünleri 10 fiyat var. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Hocam NanoKatalog, Sinerji, Inventus gibi sitelere bakmanı öneririm hem daha güvenilir hem kaliteli.
Silinen üye dedi: Dostum akakçe sitesine bakıyorum, AMD ürünleri 1, 2 fiyat var. GTX ürünleri 10 fiyat var. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Hocam NanoKatalog, Sinerji, Inventus gibi sitelere bakmanı öneririm hem daha güvenilir hem kaliteli.
Batucan 500 Hectopat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2017 #5 Batuhan Özkan dedi: Hocam NanoKatalog, Sinerji, Inventus gibi sitelere bakmanı öneririm hem daha güvenilir hem kaliteli. Genişletmek için tıkla... O sitelerde MSI RX580 yok, stok bitti diyor.
Batuhan Özkan dedi: Hocam NanoKatalog, Sinerji, Inventus gibi sitelere bakmanı öneririm hem daha güvenilir hem kaliteli. Genişletmek için tıkla... O sitelerde MSI RX580 yok, stok bitti diyor.