mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 20 Mayıs 2020 #11 Selçuk Çiçek dedi: Evet onu Gamegarage'den diğerini seçersem de incehsaptan alacağım ama, sanırım tercihim gamegaraj olacak Genişletmek için tıkla... Bende Game garajdan PC almayı düşünüyorum son derece güvenilir Game garaj .
Selçuk Çiçek dedi: Evet onu Gamegarage'den diğerini seçersem de incehsaptan alacağım ama, sanırım tercihim gamegaraj olacak Genişletmek için tıkla... Bende Game garajdan PC almayı düşünüyorum son derece güvenilir Game garaj .
Selçuk Çiçek Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #12 Silinen üye dedi: Bende Game garajdan PC almayı düşünüyorum son derece güvenilir Game garaj . Genişletmek için tıkla... Fiyat tam olarka 4.040₺ ve bu fiyata daha iyisini bulmak mümkün değil sanırım, çok araştırdım.
Silinen üye dedi: Bende Game garajdan PC almayı düşünüyorum son derece güvenilir Game garaj . Genişletmek için tıkla... Fiyat tam olarka 4.040₺ ve bu fiyata daha iyisini bulmak mümkün değil sanırım, çok araştırdım.
mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 20 Mayıs 2020 #13 Selçuk Çiçek dedi: Fiyat tam olarka 4.040₺ ve bu fiyata daha iyisini bulmak mümkün değil sanırım, çok araştırdım. Genişletmek için tıkla... Evet gamegaraj bütün ürünlerini 400 TL aşagıya satıyor kendileri ile destege geçmiştim.
Selçuk Çiçek dedi: Fiyat tam olarka 4.040₺ ve bu fiyata daha iyisini bulmak mümkün değil sanırım, çok araştırdım. Genişletmek için tıkla... Evet gamegaraj bütün ürünlerini 400 TL aşagıya satıyor kendileri ile destege geçmiştim.