AMD Ryzen 1950X Threadripper ve FirePro W7100 Sistem Toplama

boheemm10

Hectopat
Profesyonel anlamda Toinmaster (Ses Mühendisliği) kayıt, mix, mastering ve diğer ses production aşamaları ile uğraşmakla beraber, ayriyeten video kurgu işleri ile uğraşmaktayım.
Kısa film, reklam filmi, kurgu, fotoğraf düzenleme vb. Ve genelde ağır iş yükü isteyen 4K videolar ve RAW dosyaları ile uğraşmaktayım.

İhtiyacım olan sadece güncel 2017 sistemli ve uzun ömürlü bir iş bilgisayarı toplamak olacak.
En azından 4-5 sene sorgusuz sualsiz götürsün istiyorum ki yapacağım işleri ve yaptığım yatırımın parasını çıkarsın.

İnternet üzerinden kendi ihtiyaçlarım dahilinde bir sistem toplamak için bir liste oluşturdum fakat yatırım yapmadan önce bu listenin %100 verimli bir şekilde uyumluluk sağlayıp sağlamayacağını sizlere danışmak istedim. Ayriyeten liste içinde ufak değişiklikler yapıp alternatif önerileriniz var ise verimliliği artırmak adına önerilerinize açığım Şimdiden teşekkür ederim.

• ASUS X399 Zenıth Extreme
  • AMD Ryzen 1950X Threadripper
  • AMD Firepro W7100
  • GSKILL 16GB (4x8GB) TRIDENT Z DDR4 3200MHz
  • Corsair H100i V2 Extreme Performance
  • Samsung 960 Evo M.2 1 TB SSD
  • SEASONIC 850W 80+ Platinum
  • Fraktal Desing Frozen Define Nano White
  • Samsung 34" Curved CF791
  • Windows 10 Pro 64 bit

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel. Belleği mümkünse 32 GB yapın ve kesinlikle 4 kanal alın. SSD'yi 960 PRO ile değiştirin. Sizin için bant genişliği önemli. Kullandığınız yazılımlar nedir? Nvidia Quadro düşünür müydünüz?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı