devrimmehmet
Hectopat
Bilgisayar satın alacağım, aşağıdaki ürünleri seçtim, gereksiz görülen bir ürün var mı ya da değişiklik yapılması gereken bir ürün? Bilgisayar toplama amacı, AutoCAD, Sta4CAD, IdeCAD, Visual Studio gibi programlarda işlevsellik ve oyun olarak sadece Knight Online. Yani ekran kartı performansı sizce gerekli mi? Ayrıca şu anki monitörümle devam edeceğim, (Asus MG248QR-144hz-1ms-1920x1080) Bu fiyatı biraz aşağı çekmeyi arzuluyorum. Hangi parçalarda değişiklik yapayım? En fazla 1080p videolar çekerim ve video editlerim ama bunlar amatör, kendimce yapacağım işler. Profesyonele yakın programlama amacım var, kendimi geliştirmek için. Fiyat Performans olarak hangi parçalar oynar.
Dipnot: İleride ufak tefek RAM ekleme, ekran kartı değiştirme gibi işlemlerle bilgisayar update edilebilsin istiyorum. Şu an bütçem dar, ilerde eklemeler yapacağım.
�
Dipnot: İleride ufak tefek RAM ekleme, ekran kartı değiştirme gibi işlemlerle bilgisayar update edilebilsin istiyorum. Şu an bütçem dar, ilerde eklemeler yapacağım.
�
Ürün | Birim Fiyat | Miktar | Sil |
---|---|---|---|
737,10 TL | | | |
635,04 TL | | | |
1.871,10 TL | | | |
487,62 TL | | | |
901,37 TL | | | |
329,62 TL | | | |