Fatih Okur Hectopat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2019 #21 Darkisback dedi: O şekilde kalsın. Bu arada bilgisayarınız açılırken kasadan herhangi bir bip sesi geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama açılırken ekran hafif yeşil oluyor, sanki ekran kartı tam oturmamış gibi. 30 salise civarı, bu kadar fazla abartı değil ama buna benzer diyelim.
Darkisback dedi: O şekilde kalsın. Bu arada bilgisayarınız açılırken kasadan herhangi bir bip sesi geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama açılırken ekran hafif yeşil oluyor, sanki ekran kartı tam oturmamış gibi. 30 salise civarı, bu kadar fazla abartı değil ama buna benzer diyelim.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.364 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 26 Aralık 2019 #22 Ekran kartında sorun var gibi duruyor, DDU ile Driver'ı kaldırıp tekrar kurabilir misin? DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal
Ekran kartında sorun var gibi duruyor, DDU ile Driver'ı kaldırıp tekrar kurabilir misin? DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal
Fatih Okur Hectopat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2019 #23 Motionless IN White dedi: Büyük ihtimalle HDD'nizden kaynaklanıyor, Afterburner ile oyun içinde görüntü paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Afterburner ayarlarını kurcaladım fakat nasıl yapacağımı anlamadım.
Motionless IN White dedi: Büyük ihtimalle HDD'nizden kaynaklanıyor, Afterburner ile oyun içinde görüntü paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Afterburner ayarlarını kurcaladım fakat nasıl yapacağımı anlamadım.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.364 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 26 Aralık 2019 #24 Fatih Okur dedi: Afterburner ayarlarını kurcaladım fakat nasıl yapacağımı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Rehber üzerinden yapabilirsiniz, ek olarak Youtube'a bakabilirsiniz.
Fatih Okur dedi: Afterburner ayarlarını kurcaladım fakat nasıl yapacağımı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Rehber üzerinden yapabilirsiniz, ek olarak Youtube'a bakabilirsiniz.
Fatih Okur Hectopat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2019 #25 @Darkisback Linpack testinde bu watt dalgalanmaları biraz fazla değil mi?
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2019 #26 Testi kaç dakika yaptınız?
Fatih Okur Hectopat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2020 #27 Darkisback dedi: Testi kaç dakika yaptınız? Genişletmek için tıkla... 60