AMD Ryzen 3 1200 Sistem

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Lisesi
Son düzenleyen: Moderatör:
Psu sisteme sonradan ekleyeceğin gtx 1060 ekran kartına bile yetecektir fakat dark kasaları önermiyorum cooler master,zalman ve corsair gibi markalara yönelmek daha doğru olur.

Psu sisteme sonradan ekleyeceğin gtx 1060 ekran kartına bile yetecektir fakat dark kasaları önermiyorum cooler master,zalman ve corsair gibi markalara yönelmek daha doğru olur.
Katılmıyorum.
Bu bütçeye ben böyle kasalar alamam.
Ayrıca Dark kasaları neden küçümsüyorsunuz ?

K

Katılmıyorum.
Bu bütçeye ben böyle kasalar alamam.
Ayrıca Dark kasaları neden küçümsüyorsunuz ?
Eğer müsait bir yerin varsa mümkünse uzay montaj yap sonra kasa al. Yine de sadece kasanın çok sorun yaratacağını sanmıyorum. Yerden yere vurup baş parmakla açmadığın sürece bilgisayarı ilerde değiştirecek isen al. Değiştiremeyecek isen alma para biriktir sonradan düzgün bir kasa al. Yine de Hexagon Sentinel gibi kasaları alabilirsiniz.

Yazıyı yarım okuyorsunuz uzay montaj ne biliyor musun ? Kasa olmadan montaj. Yzay montaj kasalardan mı söz ettim ben lütfen 2 kere oku sonra cevapla.

Ben ne olursa olsun dedim.
İster kasa olsun, ister olmasın.
Kalitesiz bir kasa olsaydı Dark, kimse tavsiye etmezdi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı