Bu sisteme yeni ekran kartı almayı planlıyorum alacağım ekran kartı ise GTX 1650SUPER işlemcimin gücü kartı beslemeye yetmeyeceği için ufak bir miktar overclock da yapmam gerekecek dolayısıyla güç tüketimi artacağından şu anda kullandığım 400W PSU'nun yetersiz kalacağını düşündüm ve yeni bir PSU almaya karar verdim kendim 3 tane ekran kartı buldum onlar şöyle:
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Bunlar dışında önerceğiniz PSU var mıdır? Veya bunlardan hangisidir bütçe maximum 350TL.
Arkadaş FSP'ye kötü demiyor o modeline iyi değil diyor ki haklı. Her markanın iyi ve kötü modeli mevcut. O yüzden markaya göre değil modele göre parça seçmek gerek.
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...