AMD Ryzen 3 2200G vs RX 570 Sistem Toplama

Trevor Belmont

Kilopat
Yer
İstanbul, Ataşehir
Daha fazla  
Meslek
Tekstil
Bu sistem nasıldır? Beni 2 yıl götürsün sonrasında yeni sistem toplayacağım tekrar. Fikirlerinize açığım yorumlarınızı bekliyorum sevgiler.

Ayrıca İtopya'dan topladığımız zaman sistemin montajını yapıyorlar mı? Yapıyorlarsa montaj fiyatını öğrenebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Montaj yapıorlar ve ücret almıyorlar anakartı b450 yaparsanız çok iyi olur sistem iyi.Ve o güç kaynağını almanızı tavsiye etmem coilwhine sorunu olduğunu duymuştum.

Son düzenleme:
Ben de temel olarak aynı sisteme sahibim. Fortnite oyununda darboğar yapıyor sistem. Şu anda 3.75 ghz hızına OC yaptım darboğaz hemen hemen kalktı. Diğer oyunlarda bu söz konusu değil.

BOOST-GSR/R3 2300X/Sapphire RX570 4GB /8GB DDR4/240GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA bu sistemi alabilirsin senin topladığından baya ucuza geliyor

Montaj yapıorlar ve ücret almıyorlar anakartı b450 yaparsanız çok iyi olur sistem iyi.Ve o güç kaynağını almanızı tavsiye etmem coilwhine sorunu olduğunu duymuştum.

Teşekkürler. Sistemi siteden sipariş ettikten sonra arıyorlar mı? yoksa bu parçaları toplayıp adrese mi yolluyorlar?

Ben de temel olarak aynı sisteme sahibim. Fortnite oyununda darboğar yapıyor sistem. Şu anda 3.75 ghz hızına OC yaptım darboğaz hemen hemen kalktı. Diğer oyunlarda bu söz konusu değil.

Teşekkürler. Ben youtube testlerine baktım hemen hemen performans olarak çok fazla sorunu yok normalde 1050Ti alıcaktım ekran kartını ama baktım ki RX 570 çok daha iyi bir kart hem daha ucuz. Beni 2 yıl idare etsin sonra tekrardan toplayacağım. İlgi alakanız için teşekkürler.

Hocam bu hafta sonu indirimi diye biliyorum İtopya'nın 2.yılına özel ben hafta içi sipariş edicem büyük ihtimal indirimden faydalanamıcam.

DONANIM ARŞİVİ G2 alabilirsiniz. özelleştirme kısmından Ryzen 3'e düşürebilirsiniz.

2200G tavsiye etmem darboğaz yapıyor o kart ile. Eğer 2200G'de ısrarcı iseniz anakartı B serisi seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…