M Mehmet Halis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 1.038 Çözümler 4 23 Mart 2019 #11 berkaygt dedi: Darboğaz yok Genişletmek için tıkla... Darboğaz yapıyor hocam. Ben OC yaparak bir miktar azalttım.
berkaygt dedi: Darboğaz yok Genişletmek için tıkla... Darboğaz yapıyor hocam. Ben OC yaparak bir miktar azalttım.
E eeburak11 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 1.051 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2019 #12 berkaygt dedi: Darboğaz yok Genişletmek için tıkla... Valla onu kullanana sorun. Kullandığım için biliyorum o anlık droplar deli ediyor insanı.
berkaygt dedi: Darboğaz yok Genişletmek için tıkla... Valla onu kullanana sorun. Kullandığım için biliyorum o anlık droplar deli ediyor insanı.
berkaygt Hectopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2019 #13 eeburak11 dedi: Valla onu kullanana sorun. Kullandığım için biliyorum o anlık droplar deli ediyor insanı. Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyorum
eeburak11 dedi: Valla onu kullanana sorun. Kullandığım için biliyorum o anlık droplar deli ediyor insanı. Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyorum
E eeburak11 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 1.051 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2019 #14 berkaygt dedi: Ben de kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Ben ters takmışım demek ki işlemciyi kusura bakmayın.
berkaygt dedi: Ben de kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Ben ters takmışım demek ki işlemciyi kusura bakmayın.
berkaygt Hectopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2019 #15 eeburak11 dedi: Ben ters takmışım demek ki işlemciyi kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ben de bir kontrol edeyim
eeburak11 dedi: Ben ters takmışım demek ki işlemciyi kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ben de bir kontrol edeyim
Chrykos Hectopat Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2019 #16 eeburak11 dedi: Ben ters takmışım demek ki işlemciyi kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Termal macunu pinlere sürmüşsünüz o yüzden.
eeburak11 dedi: Ben ters takmışım demek ki işlemciyi kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Termal macunu pinlere sürmüşsünüz o yüzden.
E eeburak11 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 1.051 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2019 #17 Chrykos dedi: Termal macunu pinlere sürmüşsünüz o yüzden. Genişletmek için tıkla... Mantıklı olabilir pinlerde ısınma olmasın diye.
Chrykos dedi: Termal macunu pinlere sürmüşsünüz o yüzden. Genişletmek için tıkla... Mantıklı olabilir pinlerde ısınma olmasın diye.