Hocam ekran kartını bilenler yorumlasın ben de benzer bir sistem topladım yeni. Diğerleri uyumlu. Ben şahsen RAMi 3600 MHz G.Skill aldım uygun fiyatlı F/P bir ürün bence. Bu sisteme rami 2x8 yapmanı tavsiye ederim. SSD ise seçimimi Gigabyte'dan yana kullandım.
Asus Prime H410M-F Intel H410 2933 MHz DDR4 Soket 1200 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Ekran kartı olarak 4 GB problem olmaz diyorsan, GTX 1650 Super'e yönelebilirsin. daha ucuz ama performans olarak aynı gibiler. 8 GB istiyorum diyorsan, RX 580'e bakabilirsin. daha ucuza bulunabiliyor ve performans olarak yine 5500XT ile aşağı yukarı aynılar.
Ekran kartı olarak 4 GB problem olmaz diyorsan, GTX 1650 Super'e yönelebilirsin. daha ucuz ama performans olarak aynı gibiler. 8 GB istiyorum diyorsan, RX 580'e bakabilirsin. daha ucuza bulunabiliyor ve performans olarak yine 5500XT ile aşağı yukarı aynılar.