AMD Ryzen 3 3200U işlemci performansı nasıldır?

watch dees

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, şu sıralar bir dizüstü bilgisayar almak mecburiyetinde kaldım. Malumunuz fiyatlar epeyce artmış durumda. Merak ettiğim konu belirttiğim işlemci günlük işler için kullanmak üzere alınacak bir dizüstü için yeterli mi?
Sadece Office, sunum ve YouTube gibi platformlardan video izlemek amacıyla kullanılacak. Halihazırda oyun için masaüstü bilgisayarım var. Basit de olsa oyun oynamak gibi bir amacım yok.
İşlemci hakkında bilgisi olan ya da aynı veya muadili olan işlemciye sahip bir dizüstü kullanıcısı varsa kullanım tecrübelerini bekliyorum. Yine beklentilerim doğrultusunda önerebileceğiniz başka model tavsiyelerine de açığım.
Not: Daha önce kısa süreli bir Celeron işlemcili dizüstü bilgisayar kullanım tecrübem oldu. Video izlerken bile kasıyor ve görüntü donup ses gelmeye devam ediyordu. Tek beklentim Office dosyalarında kasma olmadan çalışabilmek ve videoları kasma yaşamadan izleyebilmek.

Son düzenleme:
3200U alabileceğiniz bütün Celeron'lardan kat kat iyidir. Günlük işlerde de gayet yeterli olur. Yanına da bir SSD ile gayet hoş bir sistem olur. Malum Windows 10 harddisklerde pek hızlı değil.

Evet SSD olmazsa olmaz. Ryzen 5 3500U işlemcili dizüstüler ile aralarında neredeyse bin lira fark var. Aradaki farka değer mi?

i5-6200U, 8 GB RAM ve SSD'li ikinciel laptoplar 2500 altına bulunabiliyor. i5-4300M'li olanlar 1500 civarında. Günlük kullanım için fazla fazla yetecek ikinciel laptoplar.

Teknolojik aletlerde ikinci ele ön yargım var ama bir göz atayım yine de. Garantisi devam eden laptop denk gelirse düşünülebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…