AMD Ryzen 3200G APU sisteme sonradan ekran kartı takılabilir mi?

Can Çetinkaya

Femtopat
AMD Ryzen 3200G APU sistem topladım, 8 GB RAM 3000MHz. Ben sonradan ekran kartı takabilir miyim? Yardımcı olur musunuz? Yeni katıldım Technopat'a.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ramden 1 tane daha alırsanız uzun süre kullanırsınız. Performans neredeyse 2 katına çıkabilir.

Takmadan ne kadar süre kullanabilirim apu sistem topluyorum Takmadan Oyun Oynatabilirmi Hangi Ekran Kartları İle Uyumlu pcden çok anlamıyorum affım ola

Takmadan ne kadar süre kullanabilirim apu sistem topluyorum Takmadan Oyun Oynatabilirmi Hangi Ekran Kartları İle Uyumlu pcden çok anlamıyorum affım ola
Estağfurullah ne olacak hocam.
3200G'yi 1 sene ekran kartsız performanslı bir şekilde kullanabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
Ama 3200G'nin besleyebileceği kartlar çok yüksek ekran kartları değil. Yani taksanızda azıcık bir performans artışı görebilirsiniz. RX 570 takabilirsiniz. Fakat işlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz yapacaktır. 3400G alma imkanınız var mı hocam? Tabi işlemciyi almadıysanız alın. Aldıysanız hiç gerek yok değiştirmeye. Ayrıca APU bir işlemci alırsanız kullandığınız RAM'in 2 GB bir kısmını işlemci alacaktır. Yani 8 GB RAM takarsanız APU bir işlemciye, 6 GB RAM kalıyor. Bu yüzden herkese dual channel 2x8GB öneriliyor. Bende size o şekilde öneriyorum. 2x8 16GB olarak kullanmanızı tavsiye ederim. Gerçekten tek kanal RAM'e göre gözle görülür bir artış olacaktır.

Takmadan ne kadar süre kullanabilirim APU sistem topluyorum Takmadan Oyun Oynatabilir mi Hangi Ekran Kartları İle Uyumlu PC'den çok anlamıyorum affım ola

Ne oynayacağınıza bağlı. LoL ve CS:GO tarzı oyunlarda uygun ayarlarda idare edersiniz.
APU işlemciler biraz daha güçsüz olur RX 580 bir ihtimal.

Ne oynayacağınıza bağlı. LoL ve CS:GO tarzı oyunlarda uygun ayarlarda idare edersiniz.
Hocam RX 570 ile bile darboğaz yapıyor 3200G. Neden RX 580 takılsın ki o sisteme?

Öncelikle Bana Üşenmeyip Bukdr Aydınlatıcı Bi Fikir Verdiğiniiz Çok Teşekkür Ederim Ben Sistemi Sipariş Verdim İlerde 8 gb ram alıp kendim taksam olur demi dediğiniz gibi çift kanal sağlayabilirim artış olabilir. Birde ilerde ekran kartı almak istesem işlemciyimi değiştirmek zorundayım?
Anladım Çok Teşekkür Ederim Cevap verdiğiniz için dar boğaz derken bu önerdiğiniz rx 580 ekran kartı nasıl bir dar boğaz yapar ve kaç gb ekran kartı?

Mümkünse iptal edin.
R5 1600 AF ve ikinci el idarelik ekran kartı alınız.
APU olduğu için 2 X 8 lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…