Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.276 Makaleler 26 Çözümler 526 5 Nisan 2022 #11 Anakart bozuk değildir, yanlış ölçüyordur. Gerçekten o değerler verilse kullanamazdınız bile sistemi.
Anakart bozuk değildir, yanlış ölçüyordur. Gerçekten o değerler verilse kullanamazdınız bile sistemi.
cre4tive Kilopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 72 5 Nisan 2022 #12 Emir M. dedi: Anakart bozuk değildir, yanlış ölçüyordur. Gerçekten o değerler verilse kullanamazdınız bile sistemi. Genişletmek için tıkla... Bu durumunu nasıl çözeceğim ben o zaman? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2022
Emir M. dedi: Anakart bozuk değildir, yanlış ölçüyordur. Gerçekten o değerler verilse kullanamazdınız bile sistemi. Genişletmek için tıkla... Bu durumunu nasıl çözeceğim ben o zaman?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.276 Makaleler 26 Çözümler 526 5 Nisan 2022 #13 BIOS güncellemesi varsa yapın demiştim. Güncellemeyle de olmuyorsa garantiye bu durumu belirterek gönderebilirsiniz.
BIOS güncellemesi varsa yapın demiştim. Güncellemeyle de olmuyorsa garantiye bu durumu belirterek gönderebilirsiniz.
1 192269 Megapat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.060 Makaleler 1 Çözümler 55 5 Nisan 2022 #14 Emir M. dedi: Gerçekten orada yazılan 2.7V'u verse kül olur o işlemci. Sensörler yanlış ölçüyor muhtemelen, aynısı alttaki değerler için de geçerli. Genişletmek için tıkla... Evet orası yanlış ölçüyor zaten, Ryzenlerde 1.5V limiti var 2.7V'yi göremez. Arkadaşın gönderdiği HWMonitor görüntüsündeki CPU altındaki voltaj göstergesine bakarsanız 1.3V küsür gösteriyor doğru olan orası muhtemelen.
Emir M. dedi: Gerçekten orada yazılan 2.7V'u verse kül olur o işlemci. Sensörler yanlış ölçüyor muhtemelen, aynısı alttaki değerler için de geçerli. Genişletmek için tıkla... Evet orası yanlış ölçüyor zaten, Ryzenlerde 1.5V limiti var 2.7V'yi göremez. Arkadaşın gönderdiği HWMonitor görüntüsündeki CPU altındaki voltaj göstergesine bakarsanız 1.3V küsür gösteriyor doğru olan orası muhtemelen.
cre4tive Kilopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 72 7 Nisan 2022 #15 Emir M. dedi: BIOS güncellemesi varsa yapın demiştim. Güncellemeyle de olmuyorsa garantiye bu durumu belirterek gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bios güncellemesi yaptım hala düzelmedi bende kendi haline bıraktım
Emir M. dedi: BIOS güncellemesi varsa yapın demiştim. Güncellemeyle de olmuyorsa garantiye bu durumu belirterek gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bios güncellemesi yaptım hala düzelmedi bende kendi haline bıraktım