Gibraltar Decapat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 891 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #1 3600X'i 3200 MHz ile kullanabilir miyim?
RangerWill Hectopat Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #3 Evet.
Gibraltar Decapat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 891 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #4 RangerWill dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... 3600 mhz ile kullansam ne farkeder
KobeNotRip Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 148 21 Haziran 2020 #5 Gibraltar dedi: 3600 mhz ile kullansam ne farkeder Genişletmek için tıkla... 3600 MHz ile kullanmış olursunuz. Daha performanslı olur Ryzen işlemcilerde MHz değeri önemli.
Gibraltar dedi: 3600 mhz ile kullansam ne farkeder Genişletmek için tıkla... 3600 MHz ile kullanmış olursunuz. Daha performanslı olur Ryzen işlemcilerde MHz değeri önemli.
Gibraltar Decapat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 891 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #6 KobeNotRip dedi: 3600 MHz ile kullanmış olursunuz. Daha performanslı olur Ryzen işlemcilerde MHz değeri önemli. Genişletmek için tıkla... Ne kadar fps fark eder?
KobeNotRip dedi: 3600 MHz ile kullanmış olursunuz. Daha performanslı olur Ryzen işlemcilerde MHz değeri önemli. Genişletmek için tıkla... Ne kadar fps fark eder?
KobeNotRip Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 148 21 Haziran 2020 #7 Gibraltar dedi: Ne kadar fps fark eder? Genişletmek için tıkla... Hangi oyundan bahsettiğinizi bilmiyorum. Youtubede bol bol videoları mevcut Ryzen 5 3600x 3200 Mhz vs 3600 MHz yazarsanız çıkar. Bende baktım oradan biliyorum şuan direk link atamıyorum üzgünüm.
Gibraltar dedi: Ne kadar fps fark eder? Genişletmek için tıkla... Hangi oyundan bahsettiğinizi bilmiyorum. Youtubede bol bol videoları mevcut Ryzen 5 3600x 3200 Mhz vs 3600 MHz yazarsanız çıkar. Bende baktım oradan biliyorum şuan direk link atamıyorum üzgünüm.
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 21 Haziran 2020 #8 Gibraltar dedi: Ne kadar fps fark eder? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gibraltar dedi: Ne kadar fps fark eder? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KobeNotRip Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 148 21 Haziran 2020 #9 Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşte bu. Sağolsun üstadım yetişmiş imdada link atamıyordum.
Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşte bu. Sağolsun üstadım yetişmiş imdada link atamıyordum.
Gibraltar Decapat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 891 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #10 Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Siz hangisiyle kullanmamı tavsiye edersiniz
Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Siz hangisiyle kullanmamı tavsiye edersiniz