batıngunes Hectopat Katılım 3 Nisan 2018 Mesajlar 13 17 Haziran 2018 #1 AMD Ryzen 5 1600 kullanıyorum. Şu an Overclock yapacağımdan değil ama örneğin %5 veya %10 performans artışı sağlasam, stok soğutucum yeterli olur mu? Not: 2 saat aralıksız ağır oyunlar oynadığımda, işlemci ısısı 60 dereceyi geçmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2018
AMD Ryzen 5 1600 kullanıyorum. Şu an Overclock yapacağımdan değil ama örneğin %5 veya %10 performans artışı sağlasam, stok soğutucum yeterli olur mu? Not: 2 saat aralıksız ağır oyunlar oynadığımda, işlemci ısısı 60 dereceyi geçmedi.
Hızır Alpaslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 1.177 Çözümler 3 Yer Duisburg 17 Haziran 2018 #2 batıngunes dedi: AMD Ryzen 5 1600 kullanıyorum. Şu an Overclock yapacağımdan değil ama örneğin %5 veya %10 performans artışı sağlasam, stok soğutucum yeterli olur mu? Not: 2 saat aralıksız ağır oyunlar oynadığımda, işlemci ısısı 60 dereceyi geçmedi. Genişletmek için tıkla... Yapabilirsin.
batıngunes dedi: AMD Ryzen 5 1600 kullanıyorum. Şu an Overclock yapacağımdan değil ama örneğin %5 veya %10 performans artışı sağlasam, stok soğutucum yeterli olur mu? Not: 2 saat aralıksız ağır oyunlar oynadığımda, işlemci ısısı 60 dereceyi geçmedi. Genişletmek için tıkla... Yapabilirsin.
T Toprak Aga Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 2.521 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul/Ümraniye 22 Haziran 2018 #3 Ryzen'lardaki stok soğutucular yeterli oluyor zaten rahatça kullanabilirsin.
migration Megapat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 687 Çözümler 1 22 Haziran 2018 #4 batıngunes dedi: AMD Ryzen 5 1600 kullanıyorum. Şu an Overclock yapacağımdan değil ama örneğin %5 veya %10 performans artışı sağlasam, stok soğutucum yeterli olur mu? Not: 2 saat aralıksız ağır oyunlar oynadığımda, işlemci ısısı 60 dereceyi geçmedi. Genişletmek için tıkla... Ryzen Master ile yükseltirsen banada nasıl yaptığını söyleyebilir misin
batıngunes dedi: AMD Ryzen 5 1600 kullanıyorum. Şu an Overclock yapacağımdan değil ama örneğin %5 veya %10 performans artışı sağlasam, stok soğutucum yeterli olur mu? Not: 2 saat aralıksız ağır oyunlar oynadığımda, işlemci ısısı 60 dereceyi geçmedi. Genişletmek için tıkla... Ryzen Master ile yükseltirsen banada nasıl yaptığını söyleyebilir misin
batıngunes Hectopat Katılım 3 Nisan 2018 Mesajlar 13 26 Haziran 2018 #5 migration dedi: Ryzen Master ile yükseltirsen banada nasıl yaptığını söyleyebilir misin Genişletmek için tıkla... Hızır Alpaslan dedi: Yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim .
migration dedi: Ryzen Master ile yükseltirsen banada nasıl yaptığını söyleyebilir misin Genişletmek için tıkla... Hızır Alpaslan dedi: Yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim .
TeQnaP Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 971 Çözümler 1 Yer New Jersey/United States Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2018 #6 Merhaba. Konuyu hortlatıyorum ama bir sorum olucak. Anakartın hangi marka, ve hangi seride. Oc kaç GHZ kadar yaptın.
Merhaba. Konuyu hortlatıyorum ama bir sorum olucak. Anakartın hangi marka, ve hangi seride. Oc kaç GHZ kadar yaptın.
batıngunes Hectopat Katılım 3 Nisan 2018 Mesajlar 13 15 Mayıs 2019 #7 Msi b350 pc mate anakartım var 3.8ghz ye kadar oc yaptım