AMD Ryzen 5 1600X ile GTX 1070 Darboğaz yapar mı?

GTX 1050 Ti ekran kartımla Battlefield 5 1080P en düşük ayarlarda 70 FPS civarlarında oyun oynadım ki bu bana gayet yeterli oldu. Battlefiled 4 oyununda da tüm ayarlar Low ancak 125 FPS gibi değerler alıyorum bazı durumlar da 100'ün altına geçebiliyor ama bu çok büyük bir kayıp olmuyor benim için. Ayarlar düştükçe zaten ekran kartı kullanımı da bir yerden sonra düşüyor.

Dar boğaz yapmaz hatta rtx 2060 alabiliyorsan daha iyi olur. Gtx 1070 var bende x5670 işlemcide denedim 60fps altinda dar bogaz söz konusu değil. Senin islemcin ryzen 1600x daha güçlu bir işlemci 120hz monitörde bile verimli olur fazla detaya girmicem daha önceden detayli yazdim bu konuyu çok araştırma ve kendimde bizzat testler yaptım dar boğaz yapmaz. Gpu kullaniminin düşmesi her zaman dar boğaz demek değildir ve oyunlarda bu sorunlar her zaman olmaktadir oyununa göre değişir neden oyunlara sürekli patch çıkarıyorlar saniyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…