AMD Ryzen 5 2400G ve GTX 1050 Ti uyumlu mu?

erenkaradnz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim şu şekilde:
  • AMD Ryzen 5 2400G
  • MSI B350M-PRO VD plus
  • HyperX 4x2 2666 MHz RAM
  • 120 GB SSD
  • 1TB HDD
  • Xigmatek X Calibre 400W PSU

Sistemime ekran kartı eklemek istiyorum ve GTX 1050 TI bana makul geldi, sizce uyumlu olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

RX570 almaya karar verdim fakat güç kaynağını şimdilik değiştirmek istemiyorum o yüzden RX570 Pulse ITX modeline yöneldim.Normaliyle aralarında çok fark var mı?

RX570 almaya karar verdim fakat güç kaynağını şimdilik değiştirmek istemiyorum o yüzden RX570 Pulse ITX modeline yöneldim.Normaliyle aralarında çok fark var mı?
Pulse modeli kartlar biraz kısa ömürlü oluyor bildiğim kadarıyla. Nitro+ almakta fayda var.

@erenkaradnz Pulse serisi gücü sadece PCI-E'den alıyor. Nitro+'nun aksine ek bir güç kablosu takmanıza gerek kalmadan kullanabiliyorsunuz. Daha az tüketecektir ama aman aman bir fark beklemeyin.

@erenkaradnz Pulse serisi gücü sadece PCI-E'den alıyor. Nitro+'nun aksine ek bir güç kablosu takmanıza gerek kalmadan kullanabiliyorsunuz. Daha az tüketecektir ama aman aman bir fark beklemeyin.

peki ilerde upgrade yapmassam 400w yeterli olur mu?

Kesin bir şey söylemek zor, fakat çalışır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…