Laptop mütevazi oyunlar oynamak (lol / csgo düşük grafik/ JustCause2/) için. Hangisini tercih etmeliyim?
Intel 200 TL daha pahalı, AMD'de Windows 10 PRO var.
Kesinlikle 2. laptop. Vega 8 ile mx 230 ile neredeyse benzer performans sergiliyorlar. Ve full hd çözünürlük almak daha mantıklı. Ve tabi Ssd farkı da var.
2. daha iyi de sanırım baya pahalı buldunuz çünkü ikisi arasında 1000 lira falan fark var.
Fiyatı senin baktığınla yakınsa bir de buna bak. Çünkü baya iyi.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Lenovo S145 fan sesi ve kronik Coil Whine sorunu var. R5 2500U TDP yüksek tuttukça cidden performansı MX150'e çıkabiliyor. Yeter ki cihaz iyi soğuta bilsin, 45W çıkaran da var.
Lenovo S145 fan sesi ve kronik Coil Whine sorunu var. R5 2500U TDP yüksek tuttukça cidden performansı MX150'e çıkabiliyor. Yeter ki cihaz iyi soğuta bilsin, 45W çıkaran da var.
Lenovo V330 AMD Ryzen 5 2500U 8GB 256GB SSD Windows 10 Pro en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
rahatsız ediyorum tekrardan kusura bakmayın pek bilgim olmadığı için danışıyorum sizce hangisi?
Çokta AA oyun performansı bekleme. Ben yinede her zaman harici ekran karttan yana olurum. Bende Vega 8 bazen Radeon 540'dan fazla FPS alsa bile sanki oyunlar kasıyor gibi gözüküyor, ama Radeon 540 ile düşük aldığım FPS ile bal kaymak gibi oynanıyor. Birde bu tip cihazların güçlerini kısıtlıyorlar U cihazlar olduğu için. İşlemciyi bir şekilde TDP kırdım bir harici ekran kartı kaldı. Onuda kırsam RX550 gibi performansa getireceğim