AMD Ryzen 5 2500U vs Intel i5 10300H

İbrahimTatlı

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zaman da yeni PC alacağım ama hangi işlemciyi alayım karar veremedim ekran kartı belli gibi GTX 1650 Acer'da kalmak istiyorum Acer çok sevdim beğendim sizce hangisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şaka mı bu...R5 2500U, i5 1035G1'den bile daha kötü. i5 10300H, i7 10710U'nun 2 tık üstü performans veriyor.

Şaka mı bu...R5 2500U, i5 1035G1'den bile daha kötü. i5 10300H, i7 10710U'nun 2 tık üstü performans veriyor.

Hocam doğrudur ama yeni PC alayım kafam ağrımasın diye açtım çünkü sorun yaşamak istemiyorum artık yeter yine de teşekkürler

Burada 2. sıradaki PC çok daha üstün. Düşünmeyin bile.

Hocam doğrudur ama yeni PC alayım kafam ağrımasın diye açtım çünkü sorun yaşamak istemiyorum artık yeter yine de teşekkürler

Şimdi fark ettim, o cihazın fiyatıyla bu cihazı alabilirsiniz;

Veya bu modeli;

Alternatif olarak bu model var;

Acer ve Dell aşağı yukarı aynı performansı sergiler. Sadece Acer'in RAM avantajı var. HP ise diğerlerinden çok daha güçlü bir model.

Yalnız akaçedeki fiyatlarla orijinal site fiyatları tutmuyor

Bende ardından bu siteden birazcık baktım ve Ryzen 7 4800H benim için en uygunu gibi. Dediğim gibi hocam Acer sevdim Dell hoşlanmadım HP'den uzak durun gerçekten çöp çünkü Acer güzelmiş 4800H alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…