SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 22 Nisan 2020 #11 Sir Nuvero dedi: Açıkçası ben pek bilgili değilim ben sadece oyun oynarım o yüzden ilk başta anlamadım . Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz. Beni etiketleğerek konu açarsan yardımcı olacağımdan şüphesiz emin olabilirsin.
Sir Nuvero dedi: Açıkçası ben pek bilgili değilim ben sadece oyun oynarım o yüzden ilk başta anlamadım . Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz. Beni etiketleğerek konu açarsan yardımcı olacağımdan şüphesiz emin olabilirsin.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.541 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2020 #12 SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: Sıkıntı olmaz. Beni etiketleğerek konu açarsan yardımcı olacağımdan şüphesiz emin olabilirsin. Genişletmek için tıkla... TM açıyım tekrardan aynı konuyu değil mi?
SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: Sıkıntı olmaz. Beni etiketleğerek konu açarsan yardımcı olacağımdan şüphesiz emin olabilirsin. Genişletmek için tıkla... TM açıyım tekrardan aynı konuyu değil mi?
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 22 Nisan 2020 #13 Sir Nuvero dedi: TM açıyım tekrardan aynı konuyu değil mi? Genişletmek için tıkla... Tekrar açmanıza gerek yok soğutucunuzu öğrenin.
Sir Nuvero dedi: TM açıyım tekrardan aynı konuyu değil mi? Genişletmek için tıkla... Tekrar açmanıza gerek yok soğutucunuzu öğrenin.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.541 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2020 #14 SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: Tekrar açmanıza gerek yok soğutucunuzu öğrenin. Genişletmek için tıkla... İşlemcimin soğutucu Amd Ryzen Wraith Stealth Orjinal Fan Am4 - n11.com.
SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: Tekrar açmanıza gerek yok soğutucunuzu öğrenin. Genişletmek için tıkla... İşlemcimin soğutucu Amd Ryzen Wraith Stealth Orjinal Fan Am4 - n11.com.
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 22 Nisan 2020 #15 Sir Nuvero dedi: İşlemcimin soğutucu Amd Ryzen Wraith Stealth Orjinal Fan Am4 - n11.com. Genişletmek için tıkla... Bunla overclock yapabileceğinizi düşünmüyorum. Eğer mesajlarım isze yardımcı olduysa en iyi cevap olarak seçebilirsiniz.
Sir Nuvero dedi: İşlemcimin soğutucu Amd Ryzen Wraith Stealth Orjinal Fan Am4 - n11.com. Genişletmek için tıkla... Bunla overclock yapabileceğinizi düşünmüyorum. Eğer mesajlarım isze yardımcı olduysa en iyi cevap olarak seçebilirsiniz.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.541 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2020 #16 SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: Bunla overclock yapabileceğinizi düşünmüyorum. Eğer mesajlarım isze yardımcı olduysa en iyi cevap olarak seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öncelikle yardımseverliğiniz için çok teşekkür ederim en iyi cevap seçmek istiyorum ama o butonu bulamadım.
SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: Bunla overclock yapabileceğinizi düşünmüyorum. Eğer mesajlarım isze yardımcı olduysa en iyi cevap olarak seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öncelikle yardımseverliğiniz için çok teşekkür ederim en iyi cevap seçmek istiyorum ama o butonu bulamadım.