AMD Ryzen 5 2600 Palit RTX 2060 sistem toplama

Cevaplar için teşekkürler sistemi aldim şu anlık herhangi bir sıkıntı yok aldigim yerde stres testine de soktum yanlış abartı sonuçlar çıkmadı
Monitor onerisi alabilir miyim 144hz dusnuyorum oyun icin en iyi panel hangisiyse bi taraf ips panel diyor bi taraf tn panel diyor butce maks 1300

Cevaplar için teşekkürler sistemi aldim şu anlık herhangi bir sıkıntı yok aldigim yerde stres testine de soktum yanlış abartı sonuçlar çıkmadı
Monitor onerisi alabilir miyim 144hz dusnuyorum oyun icin en iyi panel hangisiyse bi taraf ips panel diyor bi taraf tn panel diyor butce maks 1300
Ben olsam almazdım hocam. Hikayeli oyunlar için IPS-VA panel ve Rekabetçi oyunlar için VA-TN tavsiye edilir genelde. Hangi amaçla kullanacaksın?

Aslinda İtopya'da guzel bi sistem vardi 5.300'e alcagim gun stok bitti ben de dolaradır başka etkenleredir fazla guvenmedigim icin biraz aceleye gelmiş gibi oldu ama şu anlık kasadan memnunum tek sıkıntı ön taraftaki kulaklik ve mic girişi ama ayni yerdeki usbler ledler calisiyo kasa temiz.

Rekabetçi oyun agırlıkli ve film dizi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı