gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #11 Bence anakarta çok para bayilmayin bu seviyedeki bir sistemde yapacaginiz overclock abarti bir overclock degilse B450M S2H isinizi gorecektir.
Bence anakarta çok para bayilmayin bu seviyedeki bir sistemde yapacaginiz overclock abarti bir overclock degilse B450M S2H isinizi gorecektir.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 12 Haziran 2020 #12 RotasızBey dedi: B450 Chipsetli anakartların kralını al geç. Genişletmek için tıkla... Adamın bütçesi 1000TL değil. Max 800TL demiş. Arda Adanır dedi: Zaten şu an en üstteki ekli sence alayım mi? Genişletmek için tıkla... Alınabilir. Ama iyice araştırma yapın derim.
RotasızBey dedi: B450 Chipsetli anakartların kralını al geç. Genişletmek için tıkla... Adamın bütçesi 1000TL değil. Max 800TL demiş. Arda Adanır dedi: Zaten şu an en üstteki ekli sence alayım mi? Genişletmek için tıkla... Alınabilir. Ama iyice araştırma yapın derim.
Arda Adanır Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #13 gleran dedi: Bence anakarta çok para bayilmayin bu seviyedeki bir sistemde yapacaginiz overclock abarti bir overclock degilse B450M S2H isinizi gorecektir. Genişletmek için tıkla... evet arkadaşlarım ve diger tecnopatlilar bunu öneriyor gleran dedi: Bence anakarta çok para bayilmayin bu seviyedeki bir sistemde yapacaginiz overclock abarti bir overclock degilse B450M S2H isinizi gorecektir. Genişletmek için tıkla... çok overclock yok ram ler 3200mhzde çalışacak ekran kartı da fabrikasyon olarak overclocklu gelecek
gleran dedi: Bence anakarta çok para bayilmayin bu seviyedeki bir sistemde yapacaginiz overclock abarti bir overclock degilse B450M S2H isinizi gorecektir. Genişletmek için tıkla... evet arkadaşlarım ve diger tecnopatlilar bunu öneriyor gleran dedi: Bence anakarta çok para bayilmayin bu seviyedeki bir sistemde yapacaginiz overclock abarti bir overclock degilse B450M S2H isinizi gorecektir. Genişletmek için tıkla... çok overclock yok ram ler 3200mhzde çalışacak ekran kartı da fabrikasyon olarak overclocklu gelecek
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #14 @Nakerosu önerilen anakart 890 TL civarıydı bende Toma'yı önerdim mosfet ve VRM kalitesi diğer B450 chipsetli anakartlardan kat kat iyi.
@Nakerosu önerilen anakart 890 TL civarıydı bende Toma'yı önerdim mosfet ve VRM kalitesi diğer B450 chipsetli anakartlardan kat kat iyi.
Arda Adanır Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #15 RotasızBey dedi: @Nakerosu önerilen anakart 890 TL civarıydı bende Toma'yı önerdim mosfet ve VRM kalitesi diğer B450 chipsetli anakartlardan kat kat iyi. Genişletmek için tıkla... Tamam tavsiyeleriniz için saolun Gigabyte S2H alacağım
RotasızBey dedi: @Nakerosu önerilen anakart 890 TL civarıydı bende Toma'yı önerdim mosfet ve VRM kalitesi diğer B450 chipsetli anakartlardan kat kat iyi. Genişletmek için tıkla... Tamam tavsiyeleriniz için saolun Gigabyte S2H alacağım
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #16 Arda Adanır dedi: Tamam tavsiyeleriniz için sağ olun Gigabyte S2H alacağım. Genişletmek için tıkla... Dostum bütçen varsa anakartı bu kadar kısma benden sana tavsiye.
Arda Adanır dedi: Tamam tavsiyeleriniz için sağ olun Gigabyte S2H alacağım. Genişletmek için tıkla... Dostum bütçen varsa anakartı bu kadar kısma benden sana tavsiye.