AMD Ryzen 5 2600'den Intel'e dönüş

Bu senin olay LG G4 kullanıp G7 ThinQ'e çöp diyen kafadan galiba . Ryzen 5 3600 alın hatta o paraya anakart bile alacaksan Ryzen 7 3700'e bile yükseltebilirsin. K serisi işlemciye O.C. yapmayacaksan almanın bence bir anlamı yok çünkü O.C. için üretilmiş işlemciler. Tabi son karar senin

Çok haklısın ben de intelciydim fakat intelin yaptığı saçma fiyatlandırma beni AMD ye yönlendirdi o günden beri AMD kullanıcısıyım.

Sistemde ani kasmalar oluyor. Onu geçtim Knight Online oynayan biriyim oyunda AMD için berbat.
Render için kullanırım AMD'yi.
Knight Online değişmediyse hala tek çekirdek destekli bir oyun. O yüzden işlemci değiştirmenin pek bir fayda sağlayacağını zannetmiyorum. Ryzen 3600 geçiş yap. Kendine boşuna anakart masrafı çıkarma. Oyunun performansını artırman için işlemcinin HT desteğini kapatman gerekiyor. Yoksa en baba işlemciyide alsan Knight Online'de önemli bir performans artışı sağlayamazsın. Şuan kullandığın işlemcinin HT desteğini kapatarak da Knight Online'de yeterli miktarda performans artışı sağlayabilirsin.

R5 2600 ün tek çekirdek gücü düşük olduğu için memnun etmemiş olabilir. R5 3600 ise tek çekirdeği iyi bir işlemci ona geçebilirsin.

kapatıp denedim aynı.
İ5 2400 / 9800 GT ile daha yüksek performans alıyorum şaka gibi.

Son düzenleme:
Düzgün bir test yaptığınıza emin olmalısınız. Kalabalık alanlarda farkı anlamanız zor olur. Yani 10 FPS aldığınız bir yerde 15 alırsanız farkı anlamak zor olur. Nasıl test yaptınız bilemiyorum. Oyun içi değerleri gösteren bir program ile test ediniz. Eğer böyle yapmadıysanız. İlk fırsatta oyunu test edeceğim. Bakalım oyunda bir değişiklik var mı?

hocam oyun intel ve ndivida destekli sanırım. cunkü laptop var i3 geforce ekran kartı win 7 onda da yağ gibi. eski oyun zaten 2002 oyun motoru var sanırım.

hocam oyun intel ve ndivida destekli sanırım. cunkü laptop var i3 geforce ekran kartı win 7 onda da yağ gibi. eski oyun zaten 2002 oyun motoru var sanırım.
Oyunu NTTGame'den indirdim. Akşam fırsat bulunca deneyeceğim. Siz HT'yi kapatıp AMD işemcide 9800GT ile bir deneyin.

GPU kulllanımı artmıyorki knight online da işlemci tabanlı oyun gibi. Intel tek çekirdeği üstün fakat iyi bir araştırma yapmadan almayın derim. AMD sistemlerde biosdan bir şey açıp kapatarak işlemcinin tek çekirdek yükünün artmasını sağlama gibi bir şey anlatmıştı bir arkadaş. Ben 2008 den 2014 e kadar oynadım bıraktım bilmiyorum pek ama araştırın bir. PVP server sahipleri bile çok bilgili onlara da danışabilirsiniz. Paralı olanları diyorum. Ticaret amacı dışında oynuyorsanız da en acilinden bırakmanızı tavsiye ederim.

Bırakamıyoruz
7700 düz olanı sanırım yayıncıda var problem yok onda ama 1060 var.
Oyunu NTTGame'den indirdim. Akşam fırsat bulunca deneyeceğim. Siz HT'yi kapatıp AMD işemcide 9800GT ile bir deneyin.
Aynı hocam. asağıdaki arkadaş haklı sanırım tekli çekirdek işlemciye biniyor her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…