Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #1 R5 2600X işlemci için dikey soğutu lazım. Bütçe 270 TL. Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2020
Triarius Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 71 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2020 #2 THERMALTAKE UX200 ARGB 120mm İşlemci Hava Soğutucu | ITOPYA THERMALTAKE UX200 ARGB 120mm İşlemci Hava Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CL-P065-AL12SW-A ITOPYA'da. www.itopya.com Bütçenizi 40 tl arttırabilirseniz bunu önerebilirim. Kurulumu da çok basittir.
THERMALTAKE UX200 ARGB 120mm İşlemci Hava Soğutucu | ITOPYA THERMALTAKE UX200 ARGB 120mm İşlemci Hava Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CL-P065-AL12SW-A ITOPYA'da. www.itopya.com Bütçenizi 40 tl arttırabilirseniz bunu önerebilirim. Kurulumu da çok basittir.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #3 Maalesef.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #4 Xigmatek WP1264 alınabilir. Kaliteli olduğunu sanmam ama daha düşük bir bütçe için kardan adam soğutucu da alabilirsiniz. XIGMATEK WINDPOWER 1264 INTEL/AMD 1x120mm AT120 RAINBOW PWM FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Xigmatek WP1264 alınabilir. Kaliteli olduğunu sanmam ama daha düşük bir bütçe için kardan adam soğutucu da alabilirsiniz. XIGMATEK WINDPOWER 1264 INTEL/AMD 1x120mm AT120 RAINBOW PWM FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
venniX Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 349 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #5 Cooler Master Hyper H410R RGB 92mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Cooler Master Hyper H410R RGB 92mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
Cooler Master Hyper H410R RGB 92mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Cooler Master Hyper H410R RGB 92mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 2 Temmuz 2020 #6 Hamza Ensar Sağlam dedi: R5 2600X işlemci için dikey soğutu lazım. Bütçe 270 TL. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bunu alıp yanına çok kaliteli bir termal macun almanızı kesinlikle öneriyorum.
Hamza Ensar Sağlam dedi: R5 2600X işlemci için dikey soğutu lazım. Bütçe 270 TL. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bunu alıp yanına çok kaliteli bir termal macun almanızı kesinlikle öneriyorum.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #7 Silinen üye dedi: Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bunu alıp yanına çok kaliteli bir termal macun almanızı kesinlikle öneriyorum. Genişletmek için tıkla... AM4 soket yapısını desteklediği yazmıyor.
Silinen üye dedi: Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bunu alıp yanına çok kaliteli bir termal macun almanızı kesinlikle öneriyorum. Genişletmek için tıkla... AM4 soket yapısını desteklediği yazmıyor.
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 2 Temmuz 2020 #8 Hamza Ensar Sağlam dedi: AM4 soket yapısını desteklediği yazmıyor. Genişletmek için tıkla... AM4 destekli orada yazdığında bakmayın siz.
Hamza Ensar Sağlam dedi: AM4 soket yapısını desteklediği yazmıyor. Genişletmek için tıkla... AM4 destekli orada yazdığında bakmayın siz.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #9 Hamza Ensar Sağlam dedi: AM4 soket yapısını desteklediği yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Burada daha ucuz, destekilyor: Dark Freezer X94RD, 2x92mm 4pin PWM Kırmızı Led Fanlı, 4xIsı Borusu, Direkt Kontak AMD Ryzen AM4 ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX94RD) | Teknobiyotik
Hamza Ensar Sağlam dedi: AM4 soket yapısını desteklediği yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Burada daha ucuz, destekilyor: Dark Freezer X94RD, 2x92mm 4pin PWM Kırmızı Led Fanlı, 4xIsı Borusu, Direkt Kontak AMD Ryzen AM4 ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX94RD) | Teknobiyotik
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 2 Temmuz 2020 #10 HABAR dedi: Burada daha ucuz, destekilyor: Dark Freezer X94RD, 2x92mm 4pin PWM Kırmızı Led Fanlı, 4xIsı Borusu, Direkt Kontak AMD Ryzen AM4 ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX94RD) | Teknobiyotik Genişletmek için tıkla... 25 TL kargo parasını unutmayalım. Neredeyse aynı fiyata denk geliyor kargo ile ben olsam N11'den alırdım biraz daha güvenilir.
HABAR dedi: Burada daha ucuz, destekilyor: Dark Freezer X94RD, 2x92mm 4pin PWM Kırmızı Led Fanlı, 4xIsı Borusu, Direkt Kontak AMD Ryzen AM4 ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX94RD) | Teknobiyotik Genişletmek için tıkla... 25 TL kargo parasını unutmayalım. Neredeyse aynı fiyata denk geliyor kargo ile ben olsam N11'den alırdım biraz daha güvenilir.