AMD Ryzen 5 2600X nasıldır?

savaskaraer

Hectopat
Merhaba arkadaşlar bilginize ihtiyacim var. AMD Ryzen kullanan arkadaşlar. AMD Ryzen'den memnun musunuz? Isınıyor mu çok veya iyi performans veriyor mu baya? Ben de AMD Ryzen 5 2600x alacağım da

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 2600 kullanıyorum ve gayet memnunum. Boşta 35-38 derece oyunda iken en fazla 60'ı gördüm.Stok fan ile kullanıyorum.Yanında hangi ekran kartını düşünüyorsunuz acaba ?

Merhaba arkadaşlar bilginize ihtiyacim var. AMD Ryzen kullanan arkadaşlar. AMD Ryzen'den memnun musunuz? Isınıyor mu çok veya iyi performans veriyor mu baya? Ben de AMD Ryzen 5 2600x alacağım da

Ne için kullanacağınıza bağlı. Sıcaklık değerleri gayet iyi Ryzen serisinin. Tekli çekirdekte Intelden geri fakat çoklu işlemcide gayet iyi performans sunuyor. Üstelik F/P olarakta Intelden iyidir Ryzen serisi. Kısacası alınabilir iyi bir işlemci.

Peki i5 9400f vs ryzen 5 2600 arasında tekli çekirdekte intel iyi olsa da günlük kullanım ve oyun odaklı hangisi olurdu? Konuya kaynak yapmış gibi olmayayım merak ettim sadece.

Peki i5 9400f vs ryzen 5 2600 arasında tekli çekirdekte intel iyi olsa da günlük kullanım ve oyun odaklı hangisi olurdu? Konuya kaynak yapmış gibi olmayayım merak ettim sadece.

Ben yeni nesil olmasından ötürü Intel tercih ederdim. Ryzen 5 3600 gelince durumlar değişir tabi.

Hocam fps oyunlari ve normal hikayeli oyunlar oynamak istiyorum 1080p Ultra ayarlarda. Asus rog strix 2060 ile.

R5 2600 kullanıyorum ve gayet memnunum. Boşta 35-38 derece oyunda iken en fazla 60'ı gördüm.Stok fan ile kullanıyorum.Yanında hangi ekran kartını düşünüyorsunuz acaba ?
Asus rog strix 2060 sizce nasil.

Bence Ryzen 2600 ve Rtx 2060 almalısın. Ryzen 5 2600 ile 2600x arasında 250 TL'lik bi fiyat farkı var. Aralarındaki tek fark birinin overclock'lu olması. Bence değmez. Bide Asus Rog Strix Rtx 2060 3 fanlı modeldi galiba ve evet alınır güzel bir karttır.

Hocam 2600x gözüme güzel geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…