gucciman Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 122 Çözümler 1 23 Eylül 2020 #11 yyofc dedi: B450M. 2. nesile kadar base olarak destekliyor. 3. için BIOS lazım. He adamlar yaptıysa bilemem alırken. Genişletmek için tıkla... Yo direkt kartı ben aldım sistemi ben kurdum. Neyse hele bir gelsin kart vs de bakalım vatan ı sıkıltırcağız.
yyofc dedi: B450M. 2. nesile kadar base olarak destekliyor. 3. için BIOS lazım. He adamlar yaptıysa bilemem alırken. Genişletmek için tıkla... Yo direkt kartı ben aldım sistemi ben kurdum. Neyse hele bir gelsin kart vs de bakalım vatan ı sıkıltırcağız.
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 23 Eylül 2020 #12 gucciman dedi: Yo direkt kartı ben aldım sistemi ben kurdum. Neyse hele bir gelsin kart vs de bakalım Vatan'ı sıkıltırcağız. Genişletmek için tıkla... Orada beleşe yaparlar ya. Sıkıntı olmaz yani.
gucciman dedi: Yo direkt kartı ben aldım sistemi ben kurdum. Neyse hele bir gelsin kart vs de bakalım Vatan'ı sıkıltırcağız. Genişletmek için tıkla... Orada beleşe yaparlar ya. Sıkıntı olmaz yani.
gucciman Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 122 Çözümler 1 23 Eylül 2020 #13 osmankrcr72 dedi: Hocam 10 dakikada halledilir BIOS güncellemesi. Siz 2600X kullanırken güncellemiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... BIOS'dan en son BIOS sürümünü flash BIOS'dan sorunsuz güncellemiştim evet.
osmankrcr72 dedi: Hocam 10 dakikada halledilir BIOS güncellemesi. Siz 2600X kullanırken güncellemiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... BIOS'dan en son BIOS sürümünü flash BIOS'dan sorunsuz güncellemiştim evet.
osmankrcr72 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 1.873 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #14 gucciman dedi: BIOS'dan en son BIOS sürümünü flash BIOS'dan sorunsuz güncellemiştim evet. Genişletmek için tıkla... O zaman kullanılır.
gucciman dedi: BIOS'dan en son BIOS sürümünü flash BIOS'dan sorunsuz güncellemiştim evet. Genişletmek için tıkla... O zaman kullanılır.
gucciman Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 122 Çözümler 1 23 Eylül 2020 #15 yyofc dedi: . Orada beleşe yaparlar ya. Sıkıntı olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Sana şunu diyeyim ben Vatan'daki elemanlardan daha çok hakimim konulara cidden. 2 vida söken adamı koymuşlar teknik eleman diye.
yyofc dedi: . Orada beleşe yaparlar ya. Sıkıntı olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Sana şunu diyeyim ben Vatan'daki elemanlardan daha çok hakimim konulara cidden. 2 vida söken adamı koymuşlar teknik eleman diye.
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 23 Eylül 2020 #16 gucciman dedi: Sana şunu diyeyim ben Vatan'daki elemanlardan daha çok hakimim konulara cidden. 2 vida söken adamı koymuşlar teknik eleman diye. Genişletmek için tıkla... doğru vallahi.
gucciman dedi: Sana şunu diyeyim ben Vatan'daki elemanlardan daha çok hakimim konulara cidden. 2 vida söken adamı koymuşlar teknik eleman diye. Genişletmek için tıkla... doğru vallahi.
gucciman Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 122 Çözümler 1 23 Eylül 2020 #17 yyofc dedi: doğru vallahi. Genişletmek için tıkla... Adamlar tarladan pancar söker gibi anakart CPU söküyorlar sistemden bizse cerrah hassasiyetinde yapıyoruz her şeyi. osmankrcr72 dedi: O zaman kullanılır. Genişletmek için tıkla... Tabii anakartda servise gitti sanırım servispointe orada da en son güncel BIOS yüklerler herhalde. İnşallah yanılmam.
yyofc dedi: doğru vallahi. Genişletmek için tıkla... Adamlar tarladan pancar söker gibi anakart CPU söküyorlar sistemden bizse cerrah hassasiyetinde yapıyoruz her şeyi. osmankrcr72 dedi: O zaman kullanılır. Genişletmek için tıkla... Tabii anakartda servise gitti sanırım servispointe orada da en son güncel BIOS yüklerler herhalde. İnşallah yanılmam.