sıcakcpu Picopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 211 Çözümler 2 13 Ağustos 2020 #11 Ayarlar > Sistem > Hakkında kısmından bakabilirsiniz. O sayfada en altta Windows özellikleri altında sürümü yazar.
Ayarlar > Sistem > Hakkında kısmından bakabilirsiniz. O sayfada en altta Windows özellikleri altında sürümü yazar.
Kaan Barış Centipat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 Yer İstanbul Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2020 #12 TARFALI dedi: Eki Görüntüle 638274 Eki Görüntüle 638275 windows sürümüne nerden bakabilirim herhangi bir bilginiz varmı biosum suanda güncel onuda denedim ama sonuç alamadım Genişletmek için tıkla... Windows arama kısmına Güncelleştirmeler yazıp buraya bakabilirsiniz. Eğer bendeki olduğu gibi güncelsiniz ibaresi var ise sürümünüz son sürümdür. Eğer yok ise güncelleştirmeleri denetleyerek son sürümü indirebilirsiniz. sıcakcpu dedi: Ayarlar > Sistem > Hakkında kısmından bakabilirsiniz. O sayfada en altta Windows özellikleri altında sürümü yazar. Genişletmek için tıkla... İşaretlediğim kısım mı ?
TARFALI dedi: Eki Görüntüle 638274 Eki Görüntüle 638275 windows sürümüne nerden bakabilirim herhangi bir bilginiz varmı biosum suanda güncel onuda denedim ama sonuç alamadım Genişletmek için tıkla... Windows arama kısmına Güncelleştirmeler yazıp buraya bakabilirsiniz. Eğer bendeki olduğu gibi güncelsiniz ibaresi var ise sürümünüz son sürümdür. Eğer yok ise güncelleştirmeleri denetleyerek son sürümü indirebilirsiniz. sıcakcpu dedi: Ayarlar > Sistem > Hakkında kısmından bakabilirsiniz. O sayfada en altta Windows özellikleri altında sürümü yazar. Genişletmek için tıkla... İşaretlediğim kısım mı ?
sıcakcpu Picopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 211 Çözümler 2 13 Ağustos 2020 #13 Kaan Barış dedi: İşaretlediğim kısım mı ? Genişletmek için tıkla... Şu en alttaki kısım:
TARFALI Femtopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 8 13 Ağustos 2020 #14 Şu an Windows'u güncelliyorum son çare onu deneyeceğim olmazsa sizce donanımsal bir sıkıntı olabilir mi bilgisayarı daha dün topladım
Şu an Windows'u güncelliyorum son çare onu deneyeceğim olmazsa sizce donanımsal bir sıkıntı olabilir mi bilgisayarı daha dün topladım
Kaan Barış Centipat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 Yer İstanbul Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2020 #15 TARFALI dedi: Şu an Windows'u güncelliyorum son çare onu deneyeceğim olmazsa sizce donanımsal bir sıkıntı olabilir mi bilgisayarı daha dün topladım Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı bir distribütörden yani itopya,sinerji gibi bir yerden topladıysan teknik destek isteyebilirsin.
TARFALI dedi: Şu an Windows'u güncelliyorum son çare onu deneyeceğim olmazsa sizce donanımsal bir sıkıntı olabilir mi bilgisayarı daha dün topladım Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı bir distribütörden yani itopya,sinerji gibi bir yerden topladıysan teknik destek isteyebilirsin.
TARFALI Femtopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 8 13 Ağustos 2020 #16 Çözüldü Windows 10 son orijinal sürüme güncelleyince sorun ortadan kalktı hepinize teşekkür ederim