N NeverMindTR Femtopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 2 26 Ağustos 2020 #1 Genellikle yazılım için kulanacağım orta seviye oyunlarda oynatsın, 5-6 yıl götürmesini istiyorum. Bunlar mümkün mü?
Genellikle yazılım için kulanacağım orta seviye oyunlarda oynatsın, 5-6 yıl götürmesini istiyorum. Bunlar mümkün mü?
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 26 Ağustos 2020 #2 Fiyat önemli.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.108 Makaleler 1 Çözümler 70 26 Ağustos 2020 #3 NeverMindTR dedi: Genellikle yazılım için kulanacağım orta seviye oyunlarda oynatsın, 5-6 yıl götürmesini istiyorum. Bunlar mümkün mü? Genişletmek için tıkla... O işlemci iyi değil kardeşim ekran kartıda verdiği performansa oranla çok elektrik harcıyor. Kötü bir kombinasyon.
NeverMindTR dedi: Genellikle yazılım için kulanacağım orta seviye oyunlarda oynatsın, 5-6 yıl götürmesini istiyorum. Bunlar mümkün mü? Genişletmek için tıkla... O işlemci iyi değil kardeşim ekran kartıda verdiği performansa oranla çok elektrik harcıyor. Kötü bir kombinasyon.
N NeverMindTR Femtopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 2 26 Ağustos 2020 #4 baran_basaran dedi: Fiyat önemli. Genişletmek için tıkla... 4k gen2 dedi: O işlemci iyi değil kardeşim ekran kartıda verdiği performansa oranla çok elektrik harcıyor. Kötü bir kombinasyon. Genişletmek için tıkla... 4k ya başka iyi düşündüğüm bir şey bulamadım
baran_basaran dedi: Fiyat önemli. Genişletmek için tıkla... 4k gen2 dedi: O işlemci iyi değil kardeşim ekran kartıda verdiği performansa oranla çok elektrik harcıyor. Kötü bir kombinasyon. Genişletmek için tıkla... 4k ya başka iyi düşündüğüm bir şey bulamadım
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.108 Makaleler 1 Çözümler 70 26 Ağustos 2020 #5 NeverMindTR dedi: 4k 4k ya başka iyi düşündüğüm bir şey bulamadım Genişletmek için tıkla... İşlemci arkadaşımda 3700u var 1600mhz de çalışıyor uyduruk işlemci, en azından intel bak ryzen alacaksan en az 4000 serisi alman lazım.
NeverMindTR dedi: 4k 4k ya başka iyi düşündüğüm bir şey bulamadım Genişletmek için tıkla... İşlemci arkadaşımda 3700u var 1600mhz de çalışıyor uyduruk işlemci, en azından intel bak ryzen alacaksan en az 4000 serisi alman lazım.
Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.102 Makaleler 18 Çözümler 12 26 Ağustos 2020 #6 gen2 dedi: Ekran kartı ise verdiği performansa oranla çok elektrik harcıyor. Genişletmek için tıkla... Kaç Watt güç çekiyor?
gen2 dedi: Ekran kartı ise verdiği performansa oranla çok elektrik harcıyor. Genişletmek için tıkla... Kaç Watt güç çekiyor?