AMD Ryzen 5 3500U Laptopta FPS Düşüyor

teşekkür ederim işlemciyi ryzen controller ile W ını ayarladım 30w Yaptım sorun yarıya indi
Sevindim kısmen çözüldüğüne. Eğer eski halinden daha yüksek güç tüketimine ayarladıysanız daha yüksek sıcaklıklara hazır olun

Son düzenleme:
Rainbow'u kaç FPS oynuyorsun acaba öğrenebilir miyim? Huawei Matebook D15 laptop: Ryzen 5 3500U, 1x8 GB DDR4 2400 MHz RAM, AMD Radeon Vega 8 Graphics, 256 GB SSD. Bu şekilde 720P Low ayarlarda kaç FPS oynayabilirim?

Son düzenleme:

Maksimum 65 derece oluyorsa FPS düşmesi sıcaklıktan değildir. Dell laptop Firmware'lerini çok muhafazakar bir şekilde programlıyor, böyle bir sebep olabilir. Bence bir sistem monitörü ile donanımınızı izleyin kare düşmesi sırasında başka ne gibi değişiklikler oluyor.
Rainbow'u kaç FPS oynuyorsun acaba öğrenebilir miyim? Huawei Matebook D15 laptop: Ryzen 5 3500U, 1x8 GB DDR4 2400 MHz RAM, AMD Radeon Vega 8 Graphics, 256 GB SSD. Bu şekilde 720P Low ayarlarda kaç FPS oynayabilirim?

Tek slot hafıza ile oyun performansınız çok düşecektir. Ekstra bir slot hafıza almanı tavsiye ederim, 4 GB bile olabilir.

Pardon ben tek sanıyordum ama çift kanalmış

aynı soru bende de var. benim de işlemcim ve ekran kartım aynı seninki gibi. sorunu nasıl çözdüğünü biraz daha açar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…