Selam arkadaşlar, 3500X kullanıcısıyım fakat çok uygun fiyatla 3600 denk geldi sizce geçilir mi, oyun oynuyorum fakat araştırmalarıma göre çoğunluk 3600 tercih edilir demiş, düşüncelerinizi yazar mısınız, teşekkürler.
Fiyat farkı nedir? 3600 12 izlek bile olsa aynı nesiller arası işlemci geçişi boşa masraf ve zahmet gibi görüyorum. 1-2 sene sonra 5000 serisine de geçebilirsin.
Render için 3600 çok büyük farklar verir. Ama oyun içinse bilemiyorum çünkü tek çekirdek performansları yakın sayılır. Ama 3600 bana göre biraz daha ileriye yönelik. Gelecekte Thread sayısı ihtiyacı artarsa 3500X zorlar. Ama bu ihtiyaç bana kalırsa önümüzdeki 5 yılda anca olacaktır. Oyun için boşuna masraf gözü ile bakıyorum.
Şu anda kullandığın 6 çekirdekli işlemci oyunlar için yeterli ama ileride ne olur bilemiyorum. İlerde daha güçlü bir ekran kartı aldığın zaman R5 3600 ile daha iyi olur.
Selam arkadaşlar, 3500X kullanıcısıyım fakat çok uygun fiyatla 3600 denk geldi sizce geçilir mi, oyun oynuyorum fakat araştırmalarıma göre çoğunluk 3600 tercih edilir demiş, düşüncelerinizi yazar mısınız, teşekkürler.