Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 29 Mayıs 2021 #11 Egemen.t dedi: Ouın PC'si diziyorum CS Valorant fortnitte vs oyunlar oynayacağım Genişletmek için tıkla... Anakart aldınız mı? Almadıysanız 10400f daha iyi olur.
Egemen.t dedi: Ouın PC'si diziyorum CS Valorant fortnitte vs oyunlar oynayacağım Genişletmek için tıkla... Anakart aldınız mı? Almadıysanız 10400f daha iyi olur.
E Egemen.t Femtopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #12 B A T U H A N dedi: Anakartı almadıysanız 10400F alınabilir, iyi fiyatlara bulunabiliyor. Genişletmek için tıkla... 10400 F kullanmıyacağım elrean parva PC'yi alacağım sadece birkaç ince ayar çektim parvada sadece AMD modelleri var Doruk Efe dedi: Anakart aldınız mı? Almadıysanız 10400F daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hayır almaadım ben bu sitede elrean parva PC alıyorum işlemci modelleri olarak sadece AMD var
B A T U H A N dedi: Anakartı almadıysanız 10400F alınabilir, iyi fiyatlara bulunabiliyor. Genişletmek için tıkla... 10400 F kullanmıyacağım elrean parva PC'yi alacağım sadece birkaç ince ayar çektim parvada sadece AMD modelleri var Doruk Efe dedi: Anakart aldınız mı? Almadıysanız 10400F daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hayır almaadım ben bu sitede elrean parva PC alıyorum işlemci modelleri olarak sadece AMD var
Kunkka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 1.423 Çözümler 4 Yer Dire 29 Mayıs 2021 #13 Kullanmak istediğiniz ekran kartına bağlı olarak seçilebilir. Stok soğutucu genel anlamda işinizi görür.
Kullanmak istediğiniz ekran kartına bağlı olarak seçilebilir. Stok soğutucu genel anlamda işinizi görür.
2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 3 Çözümler 4 29 Mayıs 2021 #14 Egemen.t dedi: Oyun PC'si diziyorum. CS, Valorant, Fortnite vs. oyunlar oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Stok fan, CPB kapalı olduğu müddetçe yeterli oluyor diye biliyorum. Kullanacağınız kasa da önem arz ediyor tabii sıcaklıklar konusunda.
Egemen.t dedi: Oyun PC'si diziyorum. CS, Valorant, Fortnite vs. oyunlar oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Stok fan, CPB kapalı olduğu müddetçe yeterli oluyor diye biliyorum. Kullanacağınız kasa da önem arz ediyor tabii sıcaklıklar konusunda.
E Egemen.t Femtopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #15 Kunkka dedi: Kullanmak istediğiniz ekran kartına bağlı olarak seçilebilir. Stok soğutucu genel anlamda işinizi görür. Genişletmek için tıkla... ekran akrtım şu mode:ASUS GTX 1650 PHOENIX Ekran kartı
Kunkka dedi: Kullanmak istediğiniz ekran kartına bağlı olarak seçilebilir. Stok soğutucu genel anlamda işinizi görür. Genişletmek için tıkla... ekran akrtım şu mode:ASUS GTX 1650 PHOENIX Ekran kartı
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 29 Mayıs 2021 #16 Egemen.t dedi: Ouın PC'si diziyorum CS Valorant fortnitte vs oyunlar oynayacağım Genişletmek için tıkla... Gayet soğuyor hocam gerek yok aksiyona.
Egemen.t dedi: Ouın PC'si diziyorum CS Valorant fortnitte vs oyunlar oynayacağım Genişletmek için tıkla... Gayet soğuyor hocam gerek yok aksiyona.
Kunkka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 1.423 Çözümler 4 Yer Dire 29 Mayıs 2021 #17 Egemen.t dedi: Ekran akrtım şu mode: ASUS GTX 1650 Phoenix Ekran kartı Genişletmek için tıkla... R5 2600 fazlasıyla yeterli olur o kart için. Aradaki fark inanılmaz yüksek değilse R5 3600 tercih edilebilir.
Egemen.t dedi: Ekran akrtım şu mode: ASUS GTX 1650 Phoenix Ekran kartı Genişletmek için tıkla... R5 2600 fazlasıyla yeterli olur o kart için. Aradaki fark inanılmaz yüksek değilse R5 3600 tercih edilebilir.
E Egemen.t Femtopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #18 Kunkka dedi: R5 2600 fazlasıyla yeterli olur o kart için Genişletmek için tıkla... Ben oyun PC'si dizdiğim için güçlü bir elkran kartı seçmek istedim CS Valorant Fortnite gibi oyunlar oynayacagım sşzce fazla sorun yaratır mı?
Kunkka dedi: R5 2600 fazlasıyla yeterli olur o kart için Genişletmek için tıkla... Ben oyun PC'si dizdiğim için güçlü bir elkran kartı seçmek istedim CS Valorant Fortnite gibi oyunlar oynayacagım sşzce fazla sorun yaratır mı?
Kunkka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 1.423 Çözümler 4 Yer Dire 29 Mayıs 2021 #19 Egemen.t dedi: Ben oyun PC'si dizdiğim için güçlü bir elkran kartı seçmek istedim CS Valorant Fortnite gibi oyunlar oynayacagım sşzce fazla sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Yaratmaz.
Egemen.t dedi: Ben oyun PC'si dizdiğim için güçlü bir elkran kartı seçmek istedim CS Valorant Fortnite gibi oyunlar oynayacagım sşzce fazla sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Yaratmaz.
E Egemen.t Femtopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #20 Kunkka dedi: Yaratmaz. Genişletmek için tıkla... sıcaklık sorunu stok fanla olmaz değil mi